Una dona confon una joguina sexual amb una granada de la Segona Guerra Mundial i es fa viral a les xarxes: quan els policies han arribat al lloc dels fets han comprovat que no era una arma, sinó una joguina eròtica

Confon una joguina sexual amb una granada

Els fets han passat aquest dimarts al bosc de Sonnen, a Passau, una ciutat d'Alemanya a prop de la frontera amb la República Txeca i Àustria. Tot ha començat quan una dona, que estava corrent pel bosc, ha vist un objecte en forma de granada. Immediatament, ha trucat a la Policia, ja que estava convençuda que era una granada i que algú que anés caminant pel bosc i la trepitgés, es podria fer molt mal.

Estava en una bossa plena de preservatius i lubricants

No obstant això, quan els policies de la brigada d'eliminació d'explosius perillosos s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han vist que la presumpta granada era molt estranya i estava en una bossa amb preservatius i lubricant. Així doncs, han sospitat que no era una granada "real" i han buscat per internet si es podria tractar d'una joguina sexual.

Finalment, la hipòtesi dels agents s'ha acabat complint: era una joguina eròtica en forma de granada. Per surrealista que sembli, hi ha joguines sexuals en forma de granada, fet que ha sorprès tant als policies com a la runner, que encara no dona crèdit a la surrealista situació.

Consolador Granada / AliExpressUna dona confon una joguina sexual amb una granada de la Segona Guerra Mundial i es fa viral / AliExpress

"La cerca a internet ha confirmat les nostres sospites. Efectivament, existeixen joguines sexuals en forma de granada i això mateix és el que hem trobat aquí", expliquen els policies en un comunicat. La notícia ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i les reaccions no han tardat a aparèixer: tothom ha comentat que divertida ha d'haver estat la situació, tant per la dona esportista com pels agents.

Cada any desactiven gairebé 5.500 bombes de la Segona Guerra Mundial

Ja fa 82 anys que va començar la Segona Guerra Mundial i 76 que va acabar, però la troballa d'artefactes explosius dels conflictes bèl·lics a Alemanya encara no s'han acabat i, de fet, cada any, els experts desactiven gairebé 5.500 bombes i milers d'artefactes de la guerra i, de fet, a vegades, han de desallotjar barris sencers. No obstant això, en aquest cas, afortunadament, tot ha quedat en un petit ensurt que s'ha fet viral a les xarxes socials.