Neu a cota zero a Catalunya!  La neu arriba a gairebé tot Catalunya, fins i tot a cota zero. Les comarques de Barcelona, Girona, Lleida i les de l'interior de Tarragona han registrat nevades insòlites. Ara el problema serà el fred que congelarà la neu que tenyeix de blanc la majoria de comarques i això es traduirà amb la formació de perilloses plaques de gel a moltes carreteres. T'expliquem l'última hora de la previsió del temps en aquest vídeo on, a més, pots veure les nevades més espectaculars que cauen a Catalunya:

 

🔴🥶 ÚLTIMA HORA: La previsió del temps porta males notícies per al cap de setmana. Ho pots veure clicant aquest enllaç!

Vols saber on neva ara mateix? Radar en directe

Neva a nivell del mar però la neu agafa a partir dels 200 metres. La neu ja és notícia a moltes comarques de Barcelona i Girona. Neu, per exemple, a Begur (a nivell del mar), Granollers, les Franqueses del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Sabadell, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor... Atenció perquè la nevada s'anima a la Catalunya Central i cauen, també, les primeres volves al nord de les comarques de Tarragona. Si voleu saber on neva o on plou ara mateix, cliqueu aquest enllaç i veureu el radar en directe. Les taques de color blau són neu, les de color verd, aigua neu i les de color vermell, pluja.

Possible sorpresa divendres al vespre

Aquest dimecres es presenta assolellat però molt fred a tot Catalunya. El fred serà el gran protagonista de la situació meteorològica durant els propers dies. Atenció perquè les temperatures encara seran més baixes durant el cap de setmana amb temperatures mínimes de -7ºC o -8ºC en zones de l'interior i, fins i tot, en punts del prelitoral. Alerta amb les collites de les hortalisses d'hivern de zones com el Baix Llobregat o amb la floricultura al Maresme perquè les gelades poden provocar danys importants. Els propers dies farà sol i no esperem precipitacions. Només hi ha la possibilitat d'alguna sopresa en forma d'enfarinada anecdòtica en punts costaners de Barcelona el proper divendres durant la tarda i el vespre. Serien quatre volves i prou. Això també podria passar la matinada de dissabte. ElNacional.cat us informarà puntualment de qualsevol novetat.

Neu Barcelona GFS Wetterzentrale
El proper divendres a la nit no és impossible alguna enfarinada anecdòtica a la costa de Barcelona / GFS Wetterzentrale