En l'última actualització de WhatsApp s'han millorat els àudios, pel que acaben amb dos dels seus grans problemes.

Això a causa que s'ha convertit en una de les aplicacions més utilitzades al món i a Espanya. Per la qual cosa els seus programadors busquen millorar cada vegada més les característiques i oferir un millor servei.

Els àudios de WhatsApp i les seves millores

Des del 2013, WhatsApp va llançar els àudios que han considerat com un èxit, ja que en l'actualitat s'envia una mitjana de 7.000 milions de missatges de veu cada dia.

Els programadors de l'aplicació han intentat mantenir el disseny de l'aplicació molt senzilla, però innovadora.

Pel que han incorporat millores que són summament útils per a tots els usuaris, entre elles hi ha.

Poder reproduir un àudio fora del xat. Una de les funcions més esperades, ja que fins fa poc els usuaris havien de mantenir-se dins del xat de l'app per continuar escoltant un àudio.

Però ara això no és necessari, ja que encara que els usuaris surtin de l'aplicació podran continuar escoltant l'àudio sense problema. La idea és que puguin llegir, respondre o escriure un altre missatge mentre escolten un àudio.

Interrompre i continuar l'enregistrament. Fins fa poc els usuaris podien escoltar els àudios que havien gravat abans de fer l'enviament. Però amb la nova actualització és possible interrompre l'enregistrament i continuar quan puguin, sense perdre el que ja havia dit.

Observar l'ona d'àudio. El que els permet als usuaris per poder observar quan es parla més baix o més alt, ja que l'ona t'ho indica. Fins i tot si hi ha algun problema amb l'entrada de l'àudio al mòbil.

Àudios de WhatsApp

Continuar escoltant un àudio. Aquesta és una funció molt útil quan es té un contacte que envia sol missatges d'àudio. Pel que si en algun moment has de parar i escoltar després, en ingressar en el xat de nou, l'àudio continués on el vas interrompre.

La reproducció ràpida en els missatges reexpedits. El poder escoltar els àudios a una velocitat més gran ha estat una característica molt ben rebuda, però no podia ser aplicat als àudios. Però i això no és un problema.

Com pots notar, l'evolució dels àudios des de 2013 ha estat meravellosa i ens facilita cada vegada més la manera de comunicar-nos.