Aplicacions com Tinder s'han tornat una gran eina per a aquelles persones que busquen aconseguir semblant. Sobretot en aquests últims anys en el que la pandèmia segueix ocasionant situacions d'aïllament social.
Però malgrat la popularitat d'aquesta aplicació, els usuaris de Google podrien quedar-se sense l'opció de poder descarregar-la als seus mòbils.
La demanda de Partit Group a Google
L'empresa Match Group és la propietària de diverses aplicacions, entre elles Tinder, i ha imposat una demanda a Google per trencar la llei antimonopoli.

Aquesta queixa s'ha presentat de manera formal el 8 de maig en un tribunal federal de Califòrnia als EUA.
La situació ve des de la tardor de 2002 els desenvolupadors d'apps que utilitzaven la Play Store haurien de processar un sistema de facturació, entre els pagaments que involucraven béns i serveis digitals.
Una mesura que s'anava a aplicar en principi per al setembre de 2021, però que va ser posposada per a l'1 de juny del 2022.
Com la data d'aplicació d'aquesta mesura, Google ha començat a rebutjar les actualitzacions d'apps que mantenen els seus sistemes de pagament.
Per això Match Group va reaccionar d'aquesta manera, ja que aparentment Google els havia indicat que es podia seguir utilitzant els sistemes propis de pagament.
Però pel que sembla això no és del tot cert, fins i tot Google ha amenaçat d'eliminar de playstore aplicacions que no compleixin la seva nova normativa.
Una de les declaracions que ha fet Match Group és que abans era soci de Google i ara se senten com els seus ostatges.
Representants de l'empresa han indicat que van intentar de bona fe resoldre amb Google, però com aquests han decidit recórrer a les amenaces d'eliminar les aplicacions, ells van decidir procedir la demanda.
La resposta que ha donat Google a aquesta acció de Match Group és que aquesta és una empresa que és elegible a pagar una comissió del 15% sobre les compres dins de l'aplicació.
Fins i tot han dit que gaudeixen de la taxa més baixa, però també han indicat que el sistema obert de Android permet que puguin distribuir les seves aplicacions a través de botigues alternatives.
Les conseqüències d'això és que Tinder desapareixeria de la famosa Google Play, pel que això podria deixar malparada l'aplicació.