L'amor és un misteri. Uns pensen que els rols de poder en una parella són una cosa caduca o passada de moda. D'altres és el que esperen d'una relació, ser dominant o submís. El que és ben cert és que les etiquetes encara marquen i molt les relacions. Igual que la societat, que de fet, és qui les posa. 

Per intentar jugar o normalitzar aquests conceptes, han creat l'aplicació Sugardating. Què passa si no ens podem permetre el pis o la casa desitjada? I si la feina dels nostres somnis no encaixa amb el nivell de vida que sempre hem imaginat? Aquí és on entra en joc aquesta app per trobar parella, segons expliquen els seus creadors. Lligar no és fàcil i trobar la persona adequada tampoc. Però, com funciona Sugardating? Primer, com en gairebé totes les apps de cites en línia, cal crear un compte a Sugardaters i triar quin paper es vol tenir dins la relació. Es pot escollir entre SugarMama o SugarBaby per a elles o bé SugarDaddy o SugarBoy/ToyBoy per a ells. 

La plataforma permet consultar els perfils que més s'adaptin als nostres interessos. "Sugardaters vol atreure homes que controlen completament les seves vides, amb una economia sòlida i dones que se sentin atretes per aquest tipus d'homes", explica el fundador de l'app Rikki Thølstrup Jorgensen a través d'un comunicat. "La història ha demostrat que moltes dones se senten atretes pel poder i la riquesa. Sugardaters respon a aquesta necessitat d'envoltar-se de persones que pensen així", considera el creador.

Quins són els rols que existeixen?

Què és exactament ser un o una SugarDaddy o SugarMama? Aquest rol el triarien, segons els creadors de l'app, persones madures, amb èxit i generoses que tenen la seva vida sota control. "Ells poden ser un mentor experimentat, una companyia emocionant o un company per a tota la vida", expliquen, i hi afegeixen que és exactament igual que "una parella normal, però amb diners".

I els SugarBabes i els ToyBoy? Es tracta, segons Sugardating, de persones sofisticades i encantadores que ofereixen una companyia "significativa, agradable i emocionant al seu SugarDaddy o Mama i que esperen ser mimats amb experiències i productes".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat