Des que Samsung va decidir renovar la seva gamma mitjana per frenar la part del pastís que li estaven menjant els fabricants xinesos, els terminals que ha anat traient al mercat estan cridant l'atenció dels usuaris, sobretot, perquè distingeixen els seus models segons al segment d'usuari a qui pretenen anar destinats.

És el cas del Samsung Galaxy A71, un mòbil que està destinat, sobretot, a la generació Z (els nascuts a partir de 1995), que tanta importància donen a la imatge amb l'ús intensiu d'aplicacions com Tik-Tok.

La pantalla

El Samsung Galaxy A71 compta amb una enorme pantalla de 6,7 polzades (super AMOLED Plus), que està envoltada per uns bisells mínims, i que encara que resulti difícil de creure, cap a la mà millor del que pugui semblar al principi. Té una resolució Full HD + (1080 x 2400) que proporciona un bon nivell de detall en pantalla. A més, porta incorporat un escàner d'empremtes digitals a la mateixa pantalla, així com la possibilitat de desbloquejar el telèfon mitjançant reconeixement facial.

Quatre móviles

La càmera i la bateria

Un dels millors arguments del Samsung Galaxy A71 són les seves càmeres. La càmera frontal de 32 megapíxels permet realitzar preses d'alta qualitat, fins i tot en situacions d'il·luminació escassa, una cosa que agrada especialment als fans de les selfies.

En la seva part posterior, el Galaxy A71 compta amb quatre càmeres. El sensor principal ofereix 64MP, una càmera ultra gran angular de 123 graus i 12MP i unes altres dues lents de 5MP macro i 5MP de profunditat per a primers plans i efectes de desenfocament de fons (que Samsung anomena Live Focus) respectivament.

També destaca respecte a la durada de la bateria. Samsung ha introduït una bateria considerable de 4.500 mAh al mòbil, que és més gran fins i tot que la bateria del Galaxy S10 Plus (4.100 mAh) i el Galaxy Note 10 Plus (4.300 mAh).

En funció de l'ús que se li doni al dispositiu, la bateria del Galaxy A71 arriba a durar dos dies complets.

Més especificacions

Té un processador de vuit nuclis i 6 o 8 GB de RAM, segons la versió que s'elegeixi. A més, el dispositiu té Android 10 com a sistema operatiu i 128 GB de memòria d'emmagatzemament, la qual cosa resulta més que suficient gairebé per a qualsevol usuari. En el cas que es necessités més, es pot ampliar la memòria fins als 512 GB mitjançant una targeta microSD.

A71

Quant al preu, el Samsung Galaxy A71 queda instal·lat en el segment alt de la gamma mitjana a causa dels 469 euros de la versió de 6 GB, la més econòmica de les dues disponibles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat