Les tablets s'han convertit en un gadget gairebé imprescindible per al nostre dia a dia. Aquests aparells permeten consultar internet, veure pel·lícules, estudiar o agilitar tasques a la feina, a més són uns aparells fàcils d'utilitzar que agraden a nens i adults. 

Tablet Fire HD 8, bàsica però molt solvent

Per uns 110 euros podem fer-nos amb la tablet Fire HD 8, una evolució que millora (més encara) la seva versió anterior sumant-li qualitat de pantalla, de so i uns quants gigues de memòria. Els seus usuaris asseguren que aquesta tablet no decep, tant en preu com en prestacions . Disponible en 16 i 32 GB.

61QPa8rumjL. SL1000

Samsung Galaxy Tab A, de marca però econòmica

Aquesta tablet de mida mitjana és perfecta per veure pel·lícules o jugar, a més incorpora una bateria de llarga durada i utilitzant un petit adaptador es pot connectar a altres gadgets com teclats, ratolins, memòries usb o comandaments de videoconsola. La podem comprar per uns 200 euros.

Primux Siroco Y, un regal perfecte

Aquesta tablet exhibeix una bona resolució de pantalla perfecta per veure fotos, llegir i veure pel·lícules. A més destaca per la fluïdesa amb què funciona el seu sistema operatiu. Considerada per molts usuaris una tablet "de 10" (que podem comprar per menys de 85 euros) ofereix una de les millors relacions entre qualitat i preu del mercat.

Beista Tablet de 10.1, per als nens

Per poc menys de 100 euros podem fer-nos amb aquesta tablet Beista ideal per als més petits de la casa pel seu funcionament intuïtiu i la seva resistència. A més és una bona opció si el que volem és veure pel·lícules o utilitzar aplicacions tipus word.

tablet beista

Lenovo TAB4 10, la més bonica

Aquesta tablet Lenovo que podem comprar per poc més de 170 euros és una de les més boniques del mercat. Ofereix una línia elegant i uns bons acabats. A més destaca per la resolució de la seva pantalla i per la rapidesa amb què funcionen en ella fins a les aplicacions més pesades.

tablet lenovo

Tablet Fire 7, imbatible en preu

La tablet Fire 7 és un "best seller" perfecte per als qui vulguin comprar la seva primera tablet o triar una opció molt econòmica per deixar al cotxe o a la feina (amb les ofertes del Black Friday la podem comprar per menys de 70 euros). És un aparell resistent, lleuger i amb molta autonomia i que a més té una ranura microSD per obtenir fins a 256 GB d'espai addicional.

Consulta aquí totes les ofertes d'Amazon en tecnologia
T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat