Whatsapp està provant una nova funció que s'ha llançat per a testadors beta. La funció permet als usuaris escoltar i revisar els seus missatges de veu a diferents velocitats de reproducció. WhatsApp ara està començant a desenvolupar una altra nova funció per als missatges de veu.

Aquesta funció permet als usuaris revisar els seus missatges de veu abans d'enviar-los, a diferència de la versió actual on els usuaris no tenen aquesta opció de revisió. El fet que amb la nova funció els usuaris podran escoltar els missatges de veu abans d'enviar-los.

Aquesta nova funció afegirà un nou botó anomenat Revisar. Després de tocar el botó Revisar, es podrà escoltar el missatge de veu que s'hagi gravat anteriorment i així decidir si es desitja descartar-ho o enviar-lo. Aquesta funció està en desenvolupament i els plans de Whatsapp passen per llançar-la en una actualització pròxima tant per a iOS com per a Android.

Whatsapp màBen aviat es podran revisar els missatges de veu gravats abans que siguin enviats

L'aplicació de missatgeria propietat de Facebook va habilitar recentment quatre funcions Always Mute, per silenciar els xats per sempre. Silenciar grups és molt habitual avui dia i per aquesta raó, WhatsApp ha introduït la possibilitat de silenciar sempre les notificacions grupals l'any passat. El problema és que sembla que no és suficient perquè els usuaris encara reben notificacions d'aquests grups silenciats quan algú els esmenta en un missatge.

D'altra banda, s'ha filtrat que WhatsApp està treballant en una nova funció que permetrà als usuaris de iOS exportar les seves dades i xats. Segons un informe del web especialitzat WABetaInfo, s'ha revelat que l'última versió de la versió beta per a Android té ja aquesta funció d'importació de xat.

Amb l'ajuda d'aquesta funció, els usuaris de iOS podran exportar els seus xats que després es poden carregar en dispositius Android. Els gràfics s'exportaran probablement com un arxiu extern i s'importaran en dispositius Android a través de WhatsApp.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat