La marca One plus presenta la nova bèstia negra de iPhone a Espanya, un equip mòbil que tindrà la capacitat de competir amb Samsung, iPhone i Xiaomi sense cap problema. Però el més important de tot a un preu bastant baix.

Quin model d'One plus és la nova bèstia negra de iPhone a Espanya?

El model que ve a competir amb els grans fabricants de telèfons mòbils és l'One Plus 10. Que gràcies a les seves característiques i els seus preus bastant baixos pot generar una molt bona competència.

One Plus 10

One Plus 10

A la botiga online de la Xina i el seu preu hi pot haver entre els 650 i 700 euros. Tot i que encara no se sap quan serà llançat per a Amèrica i Europa, baixes

Però què és el que fa tan especial l'One plus 10?

El que fa a l'One Plus 10 un poderós competidor són les seves característiques, ja que arriben a oferir grans components per un preu assequible.

Aquest compta a més amb un pes de 200 grams de pes i unes dimensions de 163 x 73,9 x 8,5 mil·límetres.

One Plus 10 Pro

One Plus 10

Les càmeres hasselblad. Compte amb un mòdul de tres càmeres posterior d'aquesta marca, amb un sensor principal de 48 megapíxels, un ultra angular de 150 graus i 50 megapíxels que a més compta amb una IA que corregeix l'efecte ull de peix. Així mateix té una tercera càmera de telefoto de 8 megapíxels amb estabilitat Dual OIS.

Aquest equip presumeix en tenir la capacitat de calibrar el color de les fotografies a més de mil milions de colors. Capturar un 25 % més de la gamma de colors DCI-P3 i fins i tot prendre captures en format RAW amb 12 bits.

La pantalla. Aquest equip compta amb una pantalla QHD+ de 6,7 polzades perforada per guardar la càmera frontal de 32 megapíxels. Aquesta té 120 Hz de refresc i treballa amb tecnologia low temperatura polycrystalline rovelli, que li permet adaptar-la freqüència de la taxa de refresc al contingut i així millorar el consum de la bateria.

840 560

Processador. Un Snapdragon 8 G en 1, amb 12 GB de RAM i fins a 256 GB d'emmagatzemament, que es combinen amb una bateria de 5000 mAh que li permet carregar-se fins i tot en 32 minuts.