Per al Dia del Pare no queda res i, estem segurs, al teu li fan falta uns auriculars nous. Potser, fins i tot, és per la teva culpa –ja sabem que els hi treus- o, potser, sigui simplement perquè els seus són ja una mica antics. Jabra, marca líder en solucions d'àudio i vídeo domèstic i professional, et presenta tres propostes avalades pels 150 anys de GN, el grup del qual forma part. GN, per si no ho saps, es va dir en origen Great Northern Telegraph Company, va néixer a Dinamarca i va participar en el desenvolupament de les primeres connexions telegràfiques intercontinentals. Creació seva és també la tecnologia 2,4 GHz en audiòfons per a connectivitat directa. Avui, GN ocupa unes 7.000 persones a tot el món i, per al Dia del Pare, ens presenten tres productes.

Elit 5

Disponibles des de 149,99 €, són l'última incorporació a la família Elit i permeten escapar del soroll i gaudir de la millor música. La Cancel·lació Activa de Soroll (ANC) Híbrida garanteix una insonorització més fiable en una gamma més àmplia de freqüències. Amb els altaveus de 6 mm d'afinats per gaudir d'un so potent, la qualitat es combina amb el millor disseny. A més, amb ells pots connectar-te amb fins a 2 dispositius alhora gràcies a la connectivitat Bluetooth Multipoint i a l'aparellament senzill amb Google Fast Pair i Microsoft Swift Pair.

elite5
 

Elit 7 Pro

Amb un preu també de 149,99, aquests auriculars inclouen tecnologia MultiSensor VoiceTM, que incorpora 4 potents micròfons amb un avançat sensor de captació de veu (Voice Pick Up) a cada auricular per reinventar les trucades|crides, garantint l'experiència de veu més nítida des de qualsevol lloc. Des dels greus més plens fins als aguts més nítids, aquests auriculars sense fil són petits però potents, i prometen un so d'última generació gràcies als seus altaveus personalitzats i duradors.

elit 7 pro
 

Elit 7 Active

Aquí, el preu parteix de 179,99€, però s'inclou tecnologia ShakeGrip, que ofereix seguretat total i els fa idonis per practicar qualsevol esport. Compactes i lleugers, s'ajusten a l'orella, formant i proporcionen un perfecte aïllament del soroll. Resistents a l'aigua amb protecció IP57, aquests auriculars són perfectes per a sessions d'entrenament a l'aire lliure,

elite7 activi