La tecnologia ens brinda la possibilitat de què un fantasma cuidi la nostra casa mentre no estem El millor de tot? En veritat emetrà alertes que espantaran i et deixaran tranquil.

Una companyia alemanya va presentar un dispositiu que emet sons, ombres i tota mena de trucs per espantar els fantasmes de la teva llar.

Què ofereix aquest altaveu diferent als altres?

La seguretat a les nostres cases és una cosa a què sempre li hem de fer moltíssima atenció, i si no t'has casat amb les alarmes connectades –ja s'ha colat en tots costats com desactivar-les-, és molt possible que et casis amb el gadget nou que trobem per a tu.

El producte d'origen alemany va ser presentat en el "Mobile World Congress" de Barcelona. Aquest dispositiu no només emet sons antirobatori, sinó que es troba en la capacitat de crear ombres per alertar els lladres que vulguin entrar a la teva llar.

Altaveu Kevin

Altaveu Kevin

Sota el nom de Kevin podràs programar aquesta alarma antirobatoris que ha estat tot un èxit a Alemanya. Els qui s'amaguen sota la premissa d'aquest producte, ha estat Mitipi, una empresa que proposa una solució senzilla per protegir la llar, i que no et representarà una despesa exagerada.

Com funciona el dispositiu de seguretat?

A través de connexió Bluetooth, l'alarma brinda la possibilitat que projectis ombres i d'aquesta forma, els qui pretenguin perpetrar una casa, pensaran que ja no es troba sola.

A més de les ombres, Kevin té la possibilitat de configurar-se a través d'una aplicació mòbil que no depèn d'internet. Podràs reproduir so d'animals, gossos, aparells i persones.

Bàsicament, el secret de les cornetes resideix a tenir uns altaveus potents i que produeixen a l'oïda un efecte tal com com si es tractés d'un so comú.

El seu volum i llums es poden ajustar depenent del teu gust. Fins i tot podries col·locar ombres i llums que fan l'efecte d'una persona fent exercicis. Els seus 10 cm de llarg enganyen tota una comunitat.

El dispositiu porta ja 3 anys comercialitzant-se a Alemanya per un preu de 249 euros, però deixaràs de preocupar-te per la seguretat de la teva llar.