Fortnite és un dels jocs més famosos a nivell mundial, compte amb una gran quantitat d'usuaris que s'endinsen al món que aquest joc ofereix a cada un d'ells.

Una de les notícies que més va sorprendre en el seu moment va ser quan el joc va ser retirat de la AppStore de iPhone i el iPad. Deixant més d'un dels fidels al joc amb una gran decepció.

Fortnite

Fortnite

Segons la reconeguda marca Apple el joc se saltava algunes de les normes de la botiga d'aplicacions i, per tant, van decidir que aquesta no estigués més activa en els seus serveis.

Com torna llavors Fortnite iPhone i el iPad?

Després que Fortnite fos retirat no només de la botiga Apple sinó també de la de Android, que passés un procés legal en la que la marca Apple va sortir beneficiada. Els seus seguidors continuen buscant la manera de poder obtenir el joc als seus dispositius mòbils com a iphone i al iPad.

La solució que han trobat a Epic per tornar als equips iOS és a través del servei de joc GeForce Now. Encara que aquest servei Apple tampoc no el té a la seva botiga d'aplicacions, aquest si pot utilitzar-se a través del navegador Safari.

GeForce Now

GeForce Now

És per això que Epic i Nvidia han desenvolupat una versió del joc Fortnite per a mòbils i pantalles tàctils, de manera que puguin jugar-se a través de Safari. Encara que anteriorment es podia accedir a Fortnite des d'una PC, els controls no estaven adaptats per a una interfície tàctil.

El que si has de saber que el procés perquè Fortnite torni iPhone i el iPad a penes comença, aquesta nova versió encara està en la fase beta. El que vol dir que fins i tot el seu funcionament s'està posant a prova i es corregeixen els possibles errors que aquesta pugui donar.

De moment ni Epic o Nvidia no han informat quan serà li data de llançament per a tots els usuaris.

Fortnite

Fortnite

El que si has de tenir en compte és que el servei GeForceNow compta amb una versió gratuïta que té limitacions com un límit de temps per sessió i una menor resolució. Mentre que la versió de pagament té un cost d'uns 9,99 euros al mes i té accés prioritari al servidor i compte amb una millor qualitat gràfica.