Pot ser que no el coneguis però Chrome ofereix la possibilitat d'afegir de manera gratuïta al teu navegador petites extensions que fan que la teva experiència a internet sigui millor. Aquestes extensions són afegits que pots descarregar-te en un moment i que, per si fos poc, et pots fer amb cada una d'elles a cop d'un senzill clic. Et recomanarem algunes de les més destacades, n'hi ha de pagament però les que veuràs a continuació són totes gratis. A què esperes per provar-les?

OneTab

Malgrat que Chrome és el navegador preferit per la gran majoria dels usuaris d'internet al món, fer un ús intensiu del mateix a base d'obrir pestanyes, consumeix molta memòria de l'ordinador. Per això OneTab és una extensió tan bona, perquè et guarda a una sola pestanya totes les pestanyes que tinguis obertes a Chrome reduint-te en un 95% el consum que s'estigui produint. Imprescindible. Instal·la OneTab des d'aquí.

LastPass

Es tracta d'un dels gestors de contrasenyes més coneguts. Ens permet guardar en ell totes les claus dels serveis d'internet que utilitzem habitualment sense haver de preocupar-nos més de recordar-los. Ja us vam explicar en aquest article la importància de no utilitzar la mateixa contrasenya per a cada lloc d'internet. LastPass és una d'aquestes funcionalitats que ens salva del perill en el dia a dia. Pots instal·lar-la des d'aquí.

Print Friendly & PDF

Aquesta extensió fa que puguis imprimir una pàgina web o guardar-la com PDF sense aspectes com són la publicitat, les imatges o altres detalls que no t'interessi conservar. A més, et permet configurar la mida dels textos al teu gust. Fes-ho realitat des d'aquí.

Better History

Si ets dels que navegues per l'historial del teu navegador, aquesta extensió millora la funcionalitat del que ofereix Chrome per defecte. Per trobar un web sobre el qual vas navegar fa uns dies o mesos, Better History et presenta un historial en manera horitzontal que és molt més còmoda d'utilitzar que el tradicional vertical en el qual has d'utilitzar molt el ratolí per arribar on vols. Així mateix, compta amb filtres de recerca molt eficients. Aquí pot fer-te amb ella.

Speedtest

Quantes vegades ens passa que internet ens va lent, molt lent. Doncs bé, aquesta extensió no farà que la velocitat s'incrementi però almenys ens ofereix amb precisió, i sense haver de fer res més, les velocitats de pujada i de baixada per conèixer quina és la realitat del que li passa a la teva connexió. La pots trobar aquí.

Unpaywall

T'agrada llegir algun dels milers estudis acadèmics que hi ha per internet i més d'una vegada t'has trobat murs de pagament que no et deixen accedir a aquests treballs? No et preocupis més. Amb Unpaywall pots llegir versions completes d'aquests estudis i sempre de manera legal. Instal·la l'extensió des d'aquí.