Els assistents a un espectacle d'avions de la Segona Guerra Mundial segur que no s'esperaven el final tràgic d'aquesta exhibició al aeroport executiu de Dallas, als Estats Units. Els dos avions antics estaven fent cabrioles durant l'espectacle, quan de sobte han xocat i han quedat destruïdes davant els ulls atònits de les persones del públic. A hores d'ara, no se sap que va succeir, quantes persones hi havia dins els avions i tampoc si entre els assistents a l'exhibició hi ha hagut ferits o víctimes mortals, segons ha reconegut la FAA, l'Administració Federal d'Aviació en un comunicat, avançant que investigaran aquesta col·lisió. Aquesta informació contrasta amb el que ha informat, Leah Block, portaveu de la Força Aèria Commemorativa, a ABC News, que ha xifrat en cinc tripulants l'avió B-17 i una altra a bord del P-63. 

Les restes dels avions han caigut sobre l'autopista propera a la zona on es feia l'espectacle a Dallas, que es va haver de tancar després de l'accident. Els dos avions que van col·lisionar són històrics i van tenir un paper important durant la Segona Guerra Mundial. Per un costat, el Boeing-17 formava part de la col·lecció de la Força Aèria Commemorativa, més coneguda com a Texas Raiders. El que es van envestir ahir era un dels nous que hi quedaven al planeta que encara estaven en condicions de volar. Per contra, el P-63 és encara una nau més exclusiva, ja que només n'hi quedaven 14, de les quals sols 4 estaven en condicions de volar. Ara, són 3.

Una gran explosió provocada pel xoc  

Les imatges del xoc són esfereïdores. Segons han explicat a les televisions nord-americanes els equips d'emergència que s'han desplaçat a la zona de l'accident han dit que sembla pràcticament impossible que algú pugui sobreviure a un impacte com aquest. Tal com s'observa a les imatges és l'avió de dimensions més reduïdes el que ha perdut el sentit de l'orientació i s'ha estavellat contra el bombarder de la Segona Guerra Mundial: el primer ha quedat totalment destruït, mentre el gran s'ha estavellat contra el terra, quelcom que ha provocat una explosió. El públic assistent s'ha posat a cridar davant aquest xoc totalment inesperat, "Déu meu, això és real?", se sent exclamar a una noia que gravava en vídeo l'espectacle tot i que finalment ha acabat enregistrant la tragèdia. Es pressuposa que els tripulants de l'avió eren persones totalment experimentades i que dominaven les màquines, fet que fa pensar que hauria pogut ser un error mecànic, tot i que les naus es van revisant constantment.