Un tren Talgo que viatjava en direcció a l'estació de Sants de Barcelona ha quedat aturat a Salou després que la via per la qual circulava hagi quedat inundada a causa de la pluja, segons ha informat Protecció Civil. La mateixa font indica que la circulació ha quedat tallada en aquest punt del trajecte.

A conseqüència de l'incident s'ha decidit activar la fase de prealerta del pla d'emergències ferroviàries Ferrocat. Cal recordar que Protecció Civil també ha activat a primera hora del vespre la fase d'alerta del pla Inuncat per la possibilitat de pluges intenses a bona part del país.

Una hora més tard el tren ha seguit la marxa i s'ha restablert la circulació. 

Inundacions als carrers de Tarragona

La ciutat de Tarragona també ha patit les conseqüències de les fortes pluges ja que molts carrers han quedat inundats en pocs minuts. Els Bombers de la Generalitat han fet diverses sortides per vehicles que han quedat atrapats. Concretament, al polígon de les Gavarres, al Francolí i a la zona Riu Clar. També han hagut de rescatar els passatgers d'un cotxe atrapat a l'avinguda de Ramon d'Olzina. 

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya a Tarragona s'han acumulat  38,7 mm d'aigua i a Riudoms 21,5 en només 30 minuts. Abans de mitja nit, els Bombers ja havien rebut 68 avisos a la regió de Tarragona.