Santiago Niño-Becerra és aquesta tarda a partir de les 19.00h el protagonista de l'Àgora ElNacional d'avui, en obert per a tothom. L'economista respon a les preguntes enviades pels membres del Club El Nacional a través del canal d'ElNacional.cat a Youtube. Podeu seguir-ho en directe en aquest enllaç a partir de les 19.00h.

En un col·loqui amb la moderació de Carlota Serra, el catedràtic de la Universitat Ramon Llull reflexionarà sobre el futur que ens espera després d'aquesta pandèmia, ja que en aquest moment d'incertesa extrema som molts els que ens preguntem què significarà la crisi econòmica provocada pel coronavirus.

Santiago Niño Becerra - Sergi Alcazar

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.