Més problemes per a Rubiales. La Reial Societat i l'Osasuna, se sumen al Getafe, i també exigeixen la dimissió de Luis Rubiales com a president de la Federación Española de Futbol (RFEF) pel petó forçat que va donar a la jugadora Jennifer Hermoso després de la final del mundial femení diumenge passat, segons ha avançat eldiario.es. Els dos clubs consideren que els fets protagonitzats per Rubiales "són gravíssims". Així ho va manifestar el president de la Reial Societat, Jokin Aperribay, a Radio Euskadi "això s'hauria d'haver acabat fa dies", va afegir el dirigent basc. Per la seva, l'Osasuna no s'ha manifestat públicament fonts internes del club asseguren que la seva posició és categòrica respecte al tema, segons Mundo Deportivo. 

Assemblea general de la RFEF

Els dos clubs són membres de l'assemblea general de la RFEF, i per tant estan convocats a la reunió d'urgència convocada per aquest divendres per tractar aquest fet, i amb la qual Rubiales pretenia aconseguir el suport del món del futbol i sortir reforçat. El president de la Reial va anunciar que el seu no assistirà a la cita. Per la seva banda, Osasuna s'ho està pensant perquè no hi ha cap punt a l'ordre del dia de la reunió que inclogui aquest tema, que està relegat a la part final de l'assemblea a l'espai de precs i preguntes. Així doncs, segons apunta eldiario.es, aquest fet implica que a priori no es votarà res, una decisió que els clubs no acaben d'entendre. 

No és l'únic contratemps per a Rubiales, la Federació basca de fútbol, un dels 20 membres originals de l'òrgan de la federació, i part del nucli fort de Rubiales, ha comunicat que "davant la gravetat del succeït i la posterior gestió dels esdeveniments, la Federació Basca de Futbol no acudirà a l'Assemblea de la RFEF", i anuncia que "a la vista del que succeeixi en les pròximes jornades es prendrà una decisió sobre la continuïtat del nostre president en la Junta Directiva de la RFEF". 

La FIFA expedienta Rubiales

La FIFA, a través de la seva Comissió Disciplinària, ha decidit obrir un procediment disciplinari contra el president de la RFEF, Luis Rubiales, segons ha anunciat aquest dijous en un comunicat, després dels fets esdevinguts durant la final de la Copa Mundial Femenina. "La FIFA, que reitera el seu compromís absolut amb el respecte a la integritat de totes les persones, condemna aquest tipus de comportaments i considera que el president de la RFEF podria haver violat violacions dels articles 13.1 i 13.2 del Codi Disciplinari de la FIFA".