El barri del Rec d'Igualada es tornarà a convertir en un gran circuit urbà de moda aquest novembre amb el Rec.0 Igualada 2022, on hi haurà 52 espais diferents amb marques consolidades i dissenyadors emergents que mostraran les seves propostes. El Rec.0 2022 s'ha consolidat com un festival de moda de referència i durant quatre dies un centenar de marques s'instal·laran en aquest espai, situat en antigues fàbriques de pell, per presentar els seus nous dissenys i productes. En aquesta edició del Rec.0, els visitants podran trobar firmes consolidades de moda i esports, però també les propostes de dissenyadors emergents i alternatius. Planeges visitar el festival? Pren nota de les seves dates, així com les marques més rellevants, com arribar, si té pàrquing gratuït...

🌮 Què pots beure i menjar al Rec.0 Igualada 2022?

 

Dates del Rec.0 Igualada 2022

El Rec.0 Igualada 2022 obrirà les portes el pròxim 9 de novembre i fins al 12 de novembre oferirà una programació amb espais de venda, mercats de roba, tallers, gastronomia i cultura. L'eslògan d'aquesta edició és 'Quedem?' i, segons han explicat els organitzadors, busca apel·lar "la diversió, la festa i la vida". Entre les novetats d'enguany, hi ha el 'pop-up' restaurant Somiatruites, situat en una antiga casa d'horts del barri del Rec, que completarà l'oferta gastronòmica del Rec.0 Igualada. També comptarà amb la primera edició del Rec Portes Obertes, on es podran visitar tres espais de creació privats, i es posarà una especial atenció a la moda sostenible i de proximitat.

Les marques del Rec.0 Igualada (amb mapa amb tot el circuit)

Entre el centenar de firmes que participen en el Rec.0 Igualada 2022, es troben marques consolidades com Adidas, Levis', Textura o Munich, entre d'altres. Però també hi haurà espai per a dissenyadors emergents, així com marques que van néixer durant la pandèmia i que es volen donar a conèixer. A més a més, al Rec.0 es podran trobar iniciatives de sostenibilitat i reciclatge, amb firmes com Thinking Mu, que utilitza un procés de fabricació innovador i compromès amb el medi ambient; Iaios, una marca catalana que fabrica productes sense gènere ni edats; o Mikakus, un calçat produït només amb materials reciclats. Per conèixer totes les marques que participaran en aquesta edició del Rec.0 Igualada 2022 i on trobar-les al recinte, pots descarregar el mapa amb tot el circuit aquí.

Rec0 mapa Igualada 2022
Mapa de Rec0 Igualada 2022 amb tot el circuit

La moda infantil també tindrà un lloc important en aquesta edició del Rec.0 Igualada. Concretament, al pati Petit Rec, situat al mig del circuit, hi haurà a la venda productes de marques orientades per als més petits com Yporqué, Micu Micu, Little Lia, 1+intheFamily, Picnik Barcelona, Tiny Cottons, Petit Oh i Bean's Barcelona. A banda d'aquestes firmes, es podran trobar les novetats de Kave Home, amb mobiliari i accessoris infantils, o la roba per a nens de Canada House. En aquest espai, que compta amb un punt de restauració, el dissabte dia 10 de novembre se celebraran tallers per al públic infantil.

Un altre punt destacat d'aquest Rec.0 Igualada 2022 serà el Museu de la Pell, amb espais per a la moda sostenible i de proximitat. A la primera planta d'aquest edifici, hi haurà el +Rec Sostenible amb el 080 Barcelona Fashion, format  The Artelier, Serendipity, Shuia Shuia i The Alfabet, i l'espai Moda Sostenible Emergent, guanyadors del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion, així com més de vint marques com Batech, Nuoo o la social Top Manta. A més a més, hi haurà un espai de debat i reflexió amb conferències sobre la moda inclusiva i sense gènere de la mà de diferents marques.

Com arribar al Rec.0 Igualada 2022

Per arribar fins al Rec.0 Igualada, hi ha diferents opcions a banda del cotxe. Si es viatja des de Barcelona, els usuaris poden utilitzar els Ferrocarrils de Catalunya direcció Igualada. De fet, tots els que escullin l'opció del tren rebran un obsequi: una bossa del Rec.0. La durada del trajecte és d'una hora i 20 minuts i un cop els visitants arribin a la parada d'Igualada, poden anar caminant fins a l'espai del Rec.0 Igualada, uns 20 minuts, o bé agafar el bus urbà i baixar a la parada 'Rambla'. Aquest autobús circula cada 20 minuts de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes té una freqüència de 30 minuts.

Des de Barcelona, hi ha una opció més ràpida: agafar l'autobús de l'empresa Monbus - Hispano Igualadina, el qual fa un trajecte de 45 minuts fins a Igualada. El bus, que surt cada 30 minuts, fa tres parades al centre de la ciutat i, per anar al Rec.0, el més recomanable és baixar a la segona, al passeig de Verdaguer. Una vegada allà, s'ha d'anar caminant fins a creuar la Plaça de Cal Font i la Rambla per arribar al barri del Rec.

Pàrquing gratis al Rec.0 Igualada 2022

Per aquells que viatgin en cotxe fins al Rec.0 Igualada 2022, l'organització ha habilitat un gran aparcament gratuït a la zona Universitat. Des d'aquest punt, es podrà arribar al Rec.0 amb un bus llançadora, també gratuït, que trigarà només 4 minuts a fer el recorregut. Si s'agafa l'A-2 des de Lleida, la sortida per trobar aquest pàrquing és la 549. En el cas d'anar per l'A-2 des de Barcelona, Vilafranca del Penedès i Manresa, la sortida és la 550 i s'ha d'anar amb compte perquè el nom d'aquesta sortida no és Igualada, sinó Sta. Margarida Montbui-Sant Genís-Jorba. Des d'aquest punt, ja hi haurà cartells indicant on es troba l'aparcament gratis del Rec.0.

mapa rec 2022
Pàrquing de Rec.0