El barri del Rec d'Igualada es torna a convertir, un any més, en el gran circuit urbà de moda des del dimecres 9 de novembre fins al dissabte dia 12. Una nova edició que disposa de 52 espais diferents amb marques consolidades i dissenyadors emergents en una programació on moda, cultura, tallers i gastronomia conflueixen en un mateix festival. Durant quatre dies consecutius, la moda s'instal·la al centre d'Igualada per donar vida, una edició més, a les antigues fàbriques de pell de la ciutat. Qui també té un pes important en el festival del Rec.0 2022 és l'street food. La Gastronomia està present durant els quatre dies al llarg de tot el recorregut, amb més de 40 propostes diferents perquè puguis menjar i beure on vulguis, amb qui vulguis i quan vulguis. No és genial? Per tant, si planeges visitar el Rec.0, pren nota quines zones gastronòmiques trobaràs al Rec d'Igualada. 

📢 Rec.0 Igualada 2022: dates, marques, com arribar i tot el que has de saber

 

Zones gastronòmiques del Rec.0 Igualada 2022

Sabem que tens ganes de Rec.0, i més de viure l'experiència del festival amb la família i els amics gaudint de la cultura, la moda i la gastronomia. Per això a continuació et deixem una llista amb les zones gastronòmiques que trobaràs aquest any al Rec.0 Igualada 2022. Veuràs més de 40 propostes diferents per a tots els gustos, també sense gluten. Preparat per gaudir del festival acompanyat de la millor oferta culinària? Som-hi!

📍 Pati del museu de la pell: Ja sabeu que no hi ha Rec sense Estrella Damm, la barra més sol·licitada del festival. A més, per cada compra superior als 40 euros tindreu una Estrella gratis! També hi trobareu l’aigua de Sant Aniol i el truck de Fever Tree Mixers, on el dimecres a les 16 h i el dissabte a les 13:30 h, ofereixen un taller de combinats (també sense alcohol). I per descomptat, també trobareu una gran oferta de food trucks, amb cuines de tota mena que us encantaran, des de l’asiàtica fins a les clàssiques hamburgueses.

📍 Pati Martí Enrich: Els amics d'El Bandarra Vermut seran els reis de l’espai, i a més, els pop-up bars de carn, creps i pizzes. Un espai per llepar-se els dits!

📍 Zona Granotes i Sol: dos carrers amb food trucks de qualitat, amb pasta, hamburgueses i tot el que et puguis imaginar. 

📍 Pati Vila: les casetes del Vila estan plenes de propostes gastronòmiques molt especials, com també les casetes dels vins del Pla de Morei, ecològics i de proximitat.

📍 Petit Vila: les paelles i marisc de La Santa i altres propostes delicioses us esperen en aquest espai acollidor que trobareu en ple circuit.

📍 Petit Rec als horts: al pati on hi haurà les marques infantils més singulars hi trobareu dos food trucks on petits i grans menjaran com mai.

📍 Zona Pícnic: la brasa de Curanto Càtering és una de les novetats que trobareu aquesta edició, amb carn i verdura a la brasa. Tot un imprescindible!

Food trucks del Rec.0 Igualada 2022 / Foto: Rec.0 Igualada
Food trucks del Rec.0 Igualada 2022 / Foto: Rec.0 Igualada

El festival de Cuina de Carrer del Rec.0

El Rec.0 també és gastronomia. Cada edició, acompanyen la moda i la cultura amb el festival de Cuina de Carrer, que compta amb més de 40 food trucks i pop-up bars, especialment seleccionats per representar a través d’un centenar de propostes les diferents cultures i gustos. Cada food truck aporta algun valor nou al món de la gastronomia i, tots junts, formen un conjunt gurmet d'allò més atractiu que completa l’experiència del visitant del Rec.0. Tots els food trucks i pop-up bars del Rec.0 estan seleccionats amb cura, perquè en cada zona del circuit trobeu propostes gastronòmiques de qualitat i per a tots els gustos. Creps, hamburgueses gurmet i plats per a vegetarians, vegans i celíacs són només algunes de les ofertes gastro d’aquesta edició. En aquesta nova edició del Rec.0, Estrella Damm compta amb una barra on se serviran cerveses i refrescos i es regalarà una Estrella per cada tiquet de compra superior als 40 euros. També trobareu l’espai de tòniques i mixers de Fever-Tree; amb l’espai Celler Pla de Morei, on se serviran vins de producció Km 0; l'espai El Bandarra amb els vermuts més gamberros, i les aigües de Sant Aniol que acompanyaran el festival. Segueix aquest gran circuit gastronòmic només del 9 al 12 de novembre de 2022 i menja't el Rec!

Rec.0 Igualada 2022 / Foto: Rec.0 Igualada
Pati del museu de la pell durant el Rec.0 Igualada 2022 / Foto: Rec.0 Igualada

Com arribar al Rec.0 Igualada 2022

Per arribar fins al Rec.0 Igualada 2022, hi ha diferents opcions a banda del cotxe. Si es viatja des de Barcelona, els usuaris poden utilitzar els Ferrocarrils de Catalunya direcció Igualada. De fet, tots els que escullin l'opció del tren rebran un obsequi: una bossa del Rec.0. La durada del trajecte és d'una hora i 20 minuts i un cop els visitants arribin a la parada d'Igualada, poden anar caminant fins a l'espai del Rec.0 Igualada, que es troba a uns 20 minuts de l'estació. Per aquells que no vulguin baixar caminant, també hi ha l'opció de l'autobús urbà que us deixarà a la parada 'Rambla'. Aquest servei s'ofereix cada 20 minuts de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes té una freqüència de 30 minuts. Des de Barcelona, hi ha una opció més ràpida: agafar l'autobús Hispano Igualadina, el qual fa un trajecte de 45 minuts fins a Igualada. El bus, que surt cada 30 minuts, fa tres parades al centre de la ciutat i, per anar al Rec.0 el més recomanable és baixar a la segona, al passeig de Verdaguer. Una vegada allà, s'ha d'anar caminant fins a creuar la plaça de Cal Font i la Rambla per arribar al barri del Rec.