La seguretat privada al camp de l'Atlètic de Madrid B femení ha prohibit l'accés amb una estelada a una aficionada del CE Europa, en el partit que es jugava aquesta tarda a Alcalá de Henares. Segons les imatges captades i penjades a xarxes socials pel programa de ràdio "Toc Escapulat", dedicat a seguir el club barceloní, un vigilant de seguretat ha intentat retirar la bandera dient que segons "la norma" de l'Atlètic de Madrid, "amb els estels no es pot passar", davant d'uns aficionats que demanaven explicacions. 

Alguns aficionats, sense entendre per què no podien tenir una estelada, han demanat explicacions al vigilant de seguretat: "hi ha alguna norma de l'Atlètic de Madrid que diu que els estels estan prohibits?", "quina és la norma, quin és l'article i quina és la llei?", "la normativa ha d'estar penjada a algun lloc, oi?", han clamat els seguidors de l'Europa. El treballador contractat pel club local ha afirmat que sí que hi ha una normativa del club madrileny que prohibeix els estels, a la qual cosa un aficionat del club barceloní ha dit amb to irònic "doncs la bandera de la Comunitat de Madrid té estels". "Però aquests no poden passar, nosaltres tenim unes normes", ha conclòs el vigilant. 

El partit ha acabat tocant les 21h d'aquest dissabte, amb la victòria 1-0 de l'Atlètic de Madrid B. Els dos clubs són primer i segon, respectivament, del campionat de lliga de Segona Federació de Futbol Femení, i fins ara estaven empatats a 63 punts en 28 partits jugats. De moment, el club de la Vil·la de Gràcia no s'ha pronunciat sobre els fets ocorreguts abans de l'inici del partit amb l'aficionada. El vídeo va en camí de viralitzar-se a les xarxes socials, amb prop de 4.000 visualitzacions en un parell d'hores, i diversos usuaris ja han mostrat la seva indignació. 

 

La redacció d'ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.