L'Audiència Nacional ha condemnat a un any de presó a la tuitaire Cassandra per delicte d'humiliació a les víctimes del terrorisme en relació amb els 13 comentaris que va escriure en el seu compte de Twitter sobre el Carrero Blanco i que constitueix "menyspreu, deshonor, descrèdit, burla i afronta pels que han patit la urpada del terrorisme".

El passat 22 de març, Cassandra va defensar davant del tribunal que la seva intenció era "simplement fer humor" amb aquestes publicacions emmarcades en el debat de l'aprovació de la Llei de Seguretat Ciutadana i per les quals el Ministeri Fiscal va demanar un any de presó. Ara, la Secció Cuarta de la Sala de lo Penal conclou al seu auto que no resulta convincent aquesta declaració.

Segons la Sala, frases com a 'Henry 'Kissinger va regalar a Carrero Blanco un tros de lluna i ETA li va pagar un viatge a ella' o 'Spiderman vs Carrero Blanco' acompanyades en ocasions d'"eloqüents imatges" reforcen "encara més el seu caràcter de descrèdit, burla i mofa". La Sala afegeix que per més que l'atemptat contra l'expresident del Govern del règim franquista tingués lloc el 1973, la "xacra del terrorisme persisteix".

"M'han arruïnat la vida"

Cassandra ha valorat durament la decisió de l'Audiència Nacional, "M'han arruïnat la vida" i ja que com a conseqüència d'aquesta sentència li han tret el dret a beca: "M'han tret el dret a beca i destrossat el meu projecte de ser docent". A banda, Cassandra ha expressat la seva indignació per haver de pagar les despeses del judici quan l'economia familiar no és òptima, "Per rematar-ho em demanen a mi, una estudiant que els seus pares cobren els 421 euros d'ajudes per a desempleats". La tuitaire s'ha mostrat agraïda per totes les mostres de suport que ha rebut al llarg de les darreres hores i ha compartit el seu compte de Paypal per a totes les persones que la vulguin ajudar econòmicament.