La periodista de la televisió pública À Punt Amparo Martín ha patit una agressió mentre retransmetia en directe una manifestació de l'oci nocturn a València, d'uns nois que no participaven en la protesta. 

En el vídeo, que ha publicat la cadena en les xarxes socials, s'escolta com un grup de joves increpen a la reportera amb crits de "traïdors". Aquesta es gira i els etziba: "Estem en directe, per favor, deixeu-nos treballar". Llavors, dos joves apareixen a càmera fent la botifarra amb els seus dits. Amb tot, la periodista ha acabat la seva retransmissió des del lloc dels fets. 

Suport a les xarxes

El suport a la periodista a les xarxes socials no s'ha fet esperar. Un dels primers ha arribat per part de la cadena en la qual treballa: "Donem tot el suport a la nostra companya Amparo Martín i rebutgem les agressions que ha patit en directe mentre informava sobre la concentració del sector de l'oci nocturn i de la restauració, que criticava les ajudes del Pla Resisteix", ha indicat À Punt a Twitter.

En un fil en aquesta xarxa social, també han posat èmfasi que l'atac no prové de cap dels participants de la concentració de l'oci nocturn.

Una dea en la qual també s'ha reafirmat la víctima de l'agressió en una piulada on ha donat les gràcies per les mostres de solidaritat rebudes. "Gràcies a tots pel suport. El càmera i jo estem bé. Només fèiem el nostre treball", ha indicat.

Precisament, en aquest comentari ha rebut nombroses manifestacions de suport dels internautes amb missatges com: "La tasca informativa dels mitjans de comunicació és essencial i el respecte a qualsevol persona bàsic per a la convivència. Inadmissible aquesta agressió". 

D'altres també han volgut ressaltar la professionalitat i l'experiència de la reportera alhora que han mostrat la seva admiració cap a ella. 

Diversos tuitaires també s'han fet ressò de la manera amb la qual la periodista ha solucionat l'agressió, que ha mantingut el tipus fins al final de la retransmissió.