El director de La Razón, Francisco Marhuenda, s’ha posicionat avui en contra de la vaga feminista que té lloc amb motiu del 8 de març amb un tuit en què considera que aquesta aturada de dones és una mica “pija” perquè hi participen “dones que no han tingut cap problema seriós a la vida”.

Ara bé, Marhuenda ha acabat el tuit assegurant que no ha vist mai “en una redacció que es discrimini perquè siguis home o dona”, un comentari que ha comportat la ràpida reacció de la periodista de El País Noelia Ramírez, que li ha retret que en el seu moment van mantenir una entrevista de feina en què ell li hauria assegurat que “no es podia quedar embarassada” per obtenir la feina.

Al seu torn, el director de La Razón l’ha acusada de mentir i calumniar, i ha assegurat que al seu diari hi ha hagut dones embarassades des del primer moment.

Seguidament, Ramírez ha assegurat que l’episodi és cert i que potser ara no recordava la seva “xerrameca masclista" per un possible "episodi d’amnèsia”, i ha recordat que l’entrevista va tenir lloc al despatx “entre rialles”.

Finalment, Marhuenda ha volgut donar la polèmica per tancada insistint que el que deia era “mentida” i defensant que “sempre” ha treballat “amb homes i dones joves” de la mateixa manera.