Els bombos ja han tret el primer premi de la Loteria del Nen 2023, que inaugura un nou any i celebra l'arribada dels Reis Mags amb una pluja de diners per tot el país, però, on ha caigut el primer premi de la Loteria del Nen 2023 exactament? Bé, el número premiat amb els 2 milions d'euros per sèrie és el 89603 i aquest any ha caigut sencer a Catalunya, a l'Escala, a Girona. Aquest migdia del 6 de gener de 2023, els bombos del Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat han girat i ha estat el 89603, el número premiat amb el primer premi.

🔴 Loteria del Nen 2023, EN DIRECTE: segueix el sorteig i tot els números premiats de Reis

🎉 Números premiats a la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener

89603, primer premi de la Loteria del Nen 2023: on ha tocat?

El primer premi del Sorteig del Nen atorga 2 milions d'euros per sèrie, és a dir, 200.000 euros per dècim, una xifra considerable que consola a aquells que no van aconseguir ni el reintegrament de la Loteria de Nadal. A continuació, t'expliquem en detall on ha caigut la Loteria del Nen 2023.

🔎 Comprovar Loteria del Nen 2023: busca si el teu dècim és entre els números premiats del sorteig del 6 de gener

El Gordo de la Loteria de Nadal no va caure a Catalunya, però el Gordo de la Loteria del Nen 2023 sí que ha caigut íntegrament a Catalunya. Concretament a l'administració número 1 de l'Escala, a Girona. Es tracta de l'administració que es troba al carrer Enric Serra, número 9.

On va tocar la Loteria del Nen el 2022?

La Loteria del Nen 2022 va aconseguir recuperar la normalitat postpandèmia amb el sorteig, encara que quedaran en el record els operaris traient les boles dels bombos amb la mascareta posada. En concret, el primer premi o número del Nen, que va ser el 41665, va caure íntegrament a la ciutat de Logronyo. A aquest li va seguir el segon premi, amb el número premiat 44469, que va arribar a Albacete, Alacant, Almeria, Àlaba, Astúries, Barcelona, Bizkaia, Burgos, Càceres, Cadis, Cantàbria, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, A Coruña, Conca, Gipuzkoa, Girona, Granada, Huelva, Balears, Jaén, Las Palmas, Lleó, Madrid, Màlaga, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Zamora i Saragossa.

💰 Números premiats de la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener
 

En últim lloc, dels premis majors, el tercer premi va ser el 19467, que queia en diferents punts de Barcelona, Cadis, Còrdova, A Coruña, Conca, Las Palmas, Lleó, Madrid, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife i València.