La fiscal d'Anticorrupció Belén Suárez ha demanat al jutge que investiga el cas Pujol, José de la Mata, que Hisenda determini la multa que hauran de pagar Jordi Pujol Ferrusola i la dona de l'expresident de la Generalitat, Marta Ferrusola. El digital Vozpópuli assegura que Marta Ferrusola va amagar 2,4 milions d'euros a Andorra i posteriorment a Mèxic.

Aquesta petició de la fiscal al jutge s'ha fet després de constatar que Jordi Pujol fill va disposar de 2.435.000 euros, dipositats a la Banca Privada Andorrana a favor de la societat editorial mexicana Anzuelos Soluciones S.A. de C.V, i que en realitat era propietat del fill de Jordi Pujol Soley, apunta el citat digital. 

Jordi Pujol fill va enviar aquests diners a Andorra, a la fundació Kopeland, on va intentar ocultar els seus diners després de descobrir que estava sent investigat. A aquesta fundació s'hi va incorporar Marta Ferrusola, la seva mare. 

Vozpópuli explica que, segons el jutge de la Mata, Pujol fill va situar a la seva mare a la fundació "per ajudar-la a ocultar els seus béns". Posteriorment, afegeix el jutge, Jordi Pujol Ferrusola va enviar tots els diners a Mèxic.