Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona acusada de set et robatoris amb violència i intimidació a estacions de servei de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. La lladre de les benzineres utilitzava un ganivet de fulla ampla per cometre els assalts i endur-se els diners de la caixa enregistradora. Aquesta veïna de Sant Feliu de Llobregat de 31 anys va ser arrestada el passat 26 de gener i ja ha ingressat a presó.

La investigació es remunta fins el passat agost, quan la policia va tenir coneixement que s'havia produït un robatori en una benzinera de Sant Feliu de Llobregat. Segons la denúncia, l'autora de l'atracament havia accedit a l'establiment i -un cop dins- havia tret un ganivet de fulla ampla i d’uns 30 centímetres de llargada d’una bossa de paper. Amenaçant amb l'arma la dependenta, la criminal la va obligar a buidar els diners de la caixa enregistradora.

Uns mesos més tard, concretament l’onze de desembre, la dona va cometre un segon robatori amb violència i intimidació a la mateixa benzinera. L’atracadora li va mostrar un ganivet que tenia mig amagat a la treballadora i va tornar a aconseguir endur-se tots els bitllets en efectiu de la benzinera. El tercer assalt es va produir només uns dies després, quan la lladre va atracar una altra estació de servei del mateix municipi.

Les indagacions policials van permetre esbrinar que la dona va cometre quatre atracaments més, sempre en benzineres, els dies 16, 18, 20 i 24 de gener a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Els investigadors van comprovar que l’autora dels fets sempre actuava a la tarda, en algun cas va utilitzar un vehicle amb les plaques ocultes i que en la majoria dels casos, els robatoris es van perpetrar moments abans del tancament, quan hi havia menys afluència de clients.

La detenció de la criminal es va produir el 26 de gener de matinada, quan agents de la comissaria de Sant Feliu van localitzar el vehicle utilitzat per la presumpta autora dels set atracaments i van aconseguir detenir-la. L'atracadora va passar aleshores a disposició judicial i la magistrada en va decretar l’ingrés a presó.

Després de l'arrest, els Mossos van poder resoldre dos robatoris amb violència comesos per la mateixa autora i produïts en un centre d’estètica de Sant Joan Despí i una benzinera de Cornellà de Llobregat.