Només fa tres dies que van sortir de la presó i ja han començat a complir amb les mesures cautelars. Avui era el primer dia que els membres de La Manada havien de complir amb l'obligació de presentar-se al jutjat de guàrdia de Sevilla, un dels requisits imposats per l'Audiència Nacional després que deixés els 5 en llibertat provisional. Hi hauran d'anar cada dos dies.

El primer a arribar-hi ha estat Jesús Cabezuelo, el militar, que ha arribat de copilot en una moto a les 9.08 hores al jutjat.

Alfonso Jesús Cabezuelo efe

L'ha seguit José Ángel Prenda, a les 10.43 hores, que ha arribat en cotxe, però ha marxat en moto.

José Ángel Prenda efe

A les 11.38 hores ha arribat Ángel Boza, seguit de Manuel Guerrero, el guàrdia civil, a les 12.30 hores i de Jesús Escudero, a les 12.45 hores.

Ángel Boza efe

L'expectació a les portes dels jutjats ha estat mediàtica i només s'hi han apropat unes poques persones encuriosides per les càmeres que els han cridat "canalla".

Els encausats que es trobaven a la presó de Pamplona són José Ángel Prenda, Jesús Escudero i Ángel Boza. El guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero i el membre de la Unitat Militar d'Emergències (UME) Alfonso Jesús Cabezuelo estaven a la presó d'Alcalá Meco.