La jugadora de la Selecció Espanyola de futbol Jennifer Hermoso ha ratificat aquest dimarts davant el jutge de l'Audiència Nacional que el petó que li va propinar l'expresident de la Real Federación Española de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, durant la celebració de la final de Mundial no va ser consentit i que va es va sentir coaccionada per part de tots els investigats. Hermoso ha reiterat davant el jutge Francisco de Jorge el que va declarar davant la tinenta fiscal de l'Audiència Nacional, Marta Durántez, abans d'incoar les diligències. La jugadora madrilenya ha insistit que el petó va ser inesperat, i en cap cas, consentit. A més, ha reiterat que després del petó va patir una pressió constant, tant en el vol de tornada cap a Espanya, com durant el viatge que van fer les jugadores a Eivissa. Una situació, que segons ha detallat ha afectat la seva vida normal, i produint-li una situació de desassossec i tristesa. 

"No m'ho esperava"

Jenni Hermoso ha repetit el testimoni que ja va fer davant la tinenta fiscal. En aquella declaració, la internacional va assegurar que no s'havia sentit respectada pel que en aquell moment era el màxim responsable de la RFEF. "M'estaven sotmetent a alguna cosa que jo en cap moment vaig buscar ni vaig fer per a trobar-me amb aquesta situació", va revelar. "Em vaig veure amb el petó a la boca i ja directament vaig baixar a la tarima amb les meves companyes", va rememorar Hermoso davant les preguntes de la fiscal. "Ni m'ho esperava", va afegir l'esportista. En aquest punt, la futbolista va recordar que la victòria del Mundial va ser un "fet històric" que va costar "la vida aconseguir-ho''. 

"En cap moment em podia esperar que passés al final una cosa així (...) En una persona de confiança crec que ningú s'esperaria que anés a utilitzar aquest moment per fer una cosa així, per molt espontani que fos", va retreure la madrilenya, que també va explicar que quan va baixar de la tarima va explicar a les seves companyes d'equip Alexia Putellas i Irene Paredes el que havia passat amb Rubiales. La futbolista ha negat la versió de Rubiales, que va declarar que havia estat un petó de mutu acord, i ha insistit que va ser coaccionada per l'aleshores president de la RFEF i altres tres persones, entre les quals hi ha el seleccionador Jorge Vilda, també investigat en aquest cas.

La declaració d'Hermoso tanca la ronda que ha portat a declarar a l'Audiència Nacional una vintena de persones, entre testimonis i investigats. Després d'aquesta declaració, el jutge pot demanar, o no, noves compareixences.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!