Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un sensesotre apallissat a la plaça de Catalunya el 25 de març. A l'home, de 30 anys, el van localitzar quinze dies després, el 10 d'abril, inconscient en un carrer del Raval, i el van traslladar a l'hospital del Mar on es va morir. 

El cas encara és ple de dubtes perquè segons informen fonts properes a la investigació, la autòpsia no ha pogut concloure si la mort va ser per una agressió o per un estat de salut delicat, derivat de la vida al carrer. Segons informa La Vanguardia, la víctima era toxicòmana. 

L'home dormia a la plaça de Catalunya amb els seus dos gossos i, segons cita la publicació, una dona que reparteix aliments als sensesostre el va veure amb ferides a l'ull i un amic li va explicar "que diversos homes li havien clavat una pallissa" a la plaça. 

L'Ajuntament de Barcelona ha explicat que va assabentar-se de la mort de l'indigent a través de la carta d'un activista d'#AcampadaXDrets que demanava que s'aclarissin els fets i denunciava la situació d'indefensió amb què es troben les persones que passen la nit al ras

El Consistori va rebre l'escrit fa 15 dies i ho va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra. Asseguren que no hi ha denúncia de cap agressió a cap comissaria de la Guàrdia Urbana i que tampoc els consta que l'home demanés atenció als serveis socials municipals. 

La investigació és en mans del jutjat número 12 de Barcelona.

El nombre de persones que dormen al carrer a la ciutat de Barcelona ha augmentat amb escreix en els darrers anys, malgrat que en l'últim recompte de persones sense casa hi va haver un lleuger descens (se'n van detectar 956, 70 menys que l'any anterior).