L'incendi de Badalona on van morir tres persones hauria estat provocat per una sobrecàrrega elèctrica en un pis ocupat. El foc es va originar a un dels habitatges de la primera planta, on la llum estava punxada i els llogaters ocupaven el pis de forma irregular. Les flames es van estendre amb gran virulència per l'edifici de deu plantes situat en el número 244 de l'avinguda Marquès de Mont-roig del barri de Sant Roc de Badalona, resultant en tres veïns morts i una trentena de ferits.

Els Mossos d'Esquadra efectuaran avui una nova inspecció ocular a l'immoble, en el marc de la seva investigació sobre l'origen de l'incendi. La principal hipòtesi amb la que treballen els agents és que el foc va començar arran d'una sobrecàrrega perquè el sistema elèctric estava punxat.

L'incendi es va iniciar dissabte passat cap a les nou del matí i va causar tres morts, dos veïns de la vuitena planta i una anciana de 92 anys que residia en la novena, i una trentena de ferits, entre ells un nadó.

Els responsables dels serveis socials i de protecció civil de l'Ajuntament de Badalona i de la Generalitat es reuniran avui per començar a treballar per buscar mesures de suport als afectats, ja que els veïns no han pogut tornar a les seves cases perquè han quedat molt afectades pel foc i el fum.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat han acordat crear una unitat específica de serveis socials per atendre les víctimes, cas per cas.