L'aplicació que et permet jugar i parlar online amb els amics, Houseparty, ha estat en les últimes hores qüestionada per un possible pirateig als comptes dels seus usuaris. Molts van dir que els hi havien entrat a les dades personals d'altres aplicacions com el compte bancari, twitter o Netflix i l'empresa s'ha negat en rotund.

Però ara va més enllà i Houseparty ofereix una recompensa milionària a aquells que puguin donar alguna pista sobre qui ha propagat, segons ells, aquests rumors totalment falsos: "Hem estat investigant els indicis dels recents rumors de pirateria que es van difondre per una campanya comercial de difamació pagada per fer mal a Houseparty. Estem oferint una recompensa d'un milió de dòlars a la primera persona que presenti proves d'aquesta campanya a través de bounty@houseparty.com.

L'aplicació va néixer l'any 2016 i va ser creada per Ben Rubin, fundador també de Meerkat. La plataforma és similar a Zoom o Skype però permet jugar entre vuit persones, un servei que va atraure des d'un inici als estudiants i ara, amb el confinament pel coronavirus, ha disparat les seves descàrregues.