Amb el compte enrere per a la Loteria de Nadal 2022 activat, els més supersticiosos —i poc previsors— busquen la sort i l'esperança en el seu dècim per veure si el Gordo cau d'una vegada per totes o, en aquest cas, per quarta vegada. Us expliquem una història de la Loteria de Nadal localitzada a Reus, capital del Baix Camp, on un home es converteix en el gurú de la sort i en tot un influencer, esgotant tots els dècims del número 19968. El motiu? Li ha tocat el Gordo de la Loteria de Nadal 3 anys consecutius.

❓ Loteria de Nadal 2022: novetats i tot el que has de saber del sorteig
 

💰 Quants premis hi ha a la Loteria de Nadal 2022? Llista completa amb el Gordo, la menudalla, terminacions...
 

El gurú de la Loteria a Reus amb 3 premis Gordo de la Loteria de Nadal

L'administració de loteria La Pastoreta de Reus és ben coneguda a la capital del Baix Camp per ser una de les més antigues i icòniques i és l'Òscar, el propietari, qui ens narra aquest increïble relat. Oberta el 1985, no li falten històries per explicar, però el salt a la fama mediàtica més recent va ser el 2020, plena pandèmia, quan el segon premi de la Loteria de Nadal va caure a la plaça de La Pastoreta, número 6, que el 2018 va repartir part del quart premi i el 2019 el segon premi de la Loteria del Niño.

la pastoreta reus gordo loteria navidad
Celebració del Gordo de la Loteria de Nadal a La Pastoreta de Reus / Foto: Laia Solanellas

“No es va viure amb tanta intensitat per la pandèmia”, explica l’Òscar, hereu de l’administració després de la seva mare. Segurament, qui menys ho va celebrar van ser els pocs treballadors d’Indústries Teixidó que no van comprar el número d'empresa aquell desembre de 2020, perquè el comitè de l'empresa ubicada a Riudecols, havia adquirit els 500 dècims disponibles del número 72897, agraciat amb 400.000 euros per bitllet, un total de 16 milions d'euros, comptant fins i tot la retenció d'Hisenda.

Seguint amb la seva sort, aquest 2022 el representant sindicalista de Teixidó, per problemes logístics no va poder endur-se els dècims per repartir-los directament entre els empleats, i van arribar a un acord amb La Pastoreta perquè el número triat, es pogués adquirir a l'administració, on en qüestió d'hores es va esgotar, mentre el mateix representant controlava juntament amb l'Òscar que els qui venien a comprar el número hi treballaven per l'empresa.

El Cachirulo i La Pastoreta de Reus, seus de la il·lusió per a la Loteria de Nadal

Però aquesta història no és l'única sorprenent de Reus, ja que l'any anterior, el 2019, el centre aragonès Cachirulo repartia milions d'euros del premi Gordo de la Loteria de Nadal als sortosos que havien apostat per comprar un dècim o diversos del número 26590. I en totes dues ocasions, els qui vivien l'eufòria per primer cop, ho celebraven en gran, però hi havia una persona que no era nova entre el cava i els crits d'alegria, ja que era el segon cop que el seu dècim era agraciat amb el primer premi. Segons explica l'Òscar, la sort d'aquest misteriós home no va acabar aquí.

gordo loteria navidad cachirulo reus
El 2019 era l'associació aragonesa Cachirulo qui repartia el Gordo de la Loteria / Foto: Laia Solanellas

L'any següent, el passat 2021, l'atzar va voler que el senyor rebés també part del primer premi que va caure a l'administració de l'estació d'Atocha, a Madrid, agraciant nombrosos treballadors de Renfe, així com viatgers habituals o estacionals que van decidir comprar dècims amb el número 86148.

I aquí comença l'efecte gurú d'aquest protagonista de la història, un home d'identitat desconeguda que enguany, segons detalla l'Òscar, va anar a La Pastoreta i va demanar pel número 19968, relatant als propietaris de l'administració la seva sort els darrers anys. I amb aquest relat, en qüestió de 3 hores, La Pastoreta es quedava sense dècims amb aquest número: tornarà a tocar la Loteria de Nadal a Reus? El gurú tornarà a tenir raó? Perquè com bé diu l'Òscar de La Pastoreta, “La sort no és de qui la busca sinó de qui la troba”.