💰 Sorteig de la Grossa de Sant Jordi 2022: tots els números premiats i resultats
 

🎉53.894, el número premiat a la Grossa de Sant Jordi 2022

 

El sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2022 ja és aquí. Aquest dimecres 27 d'abril, La Grossa de Sant Jordi 2022 repartirà milers d'euros entre uns quants afortunats. A la Grossa de Sant Jordi hi haurà quatre sortejos, que tindran un guanyador cadascú. La Grossa repartirà un primer premi principal de 2 milions d'euros a la butlleta amb les xifres i la sèrie que coincideixin amb els números extrets durant el sorteig. Si la sèrie no coincideix, l'import és de 50.000 euros per butlleta. Amb aquest primer premi, també es premiaran les cinc xifres i totes les terminacions del número guanyador així com l'anterior i el posterior. Aquí pots comprovar si el teu número és un dels guanyadors de la Grossa de Sant Jordi 2022.

❓ Qui és la capgrossa de la Grossa? Així era Roser Arenas

Premis de la Grossa de Sant Jordi 2022

Un bitllet obtindrà el primer premi extraordinari quan les 5 xifres i la sèrie, numerada de l’1 al 35, coincideixin amb les extraccions del primer sorteig. El bitllet resultarà premiat quan un determinat nombre de dígits en el mateix ordre del sorteig (de dreta a esquerra) coincideixi amb el número guanyador. També seran premiats els bitllets que continguin el número anterior o posterior al del guanyador del primer sorteig.

Un altre bitllet obtindrà el segon premi de 20.000 € quan les 5 xifres coincideixin amb les extraccions del segon sorteig. I una tercera combinació aconseguirà el tercer premi de 10.000 € quan les 5 xifres coincideixin amb les extraccions del tercer sorteig. A més, hi haurà un segon reintegrament. 

Com funciona el sorteig de la Grossa?

El sorteig de la Grossa, en aquest cas la de Sant Jordi 2022, està basat en un sistema de bombos múltiples on es barregen les boles amb números que acaben conformant el premi. En total es conforma amb 5 recipients que contenen deu boles cada un, i aquestes estan numerades del 0 al 9. Cada una de les boles extretes dels corresponents bombos formarà part de la combinació guanyadora.

D'altra banda, un cop guanyat un dels premis, Loteries de Catalunya recorda que només es pot bescanviar la butlleta fins 90 dies després de la data del sorteig, quan caducarà

On comprar la Grossa de Sant Jordi?

Els bitllets per participar-hi al sorteig de la Grossa es poden adquirir en els punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya. Els jugadors també poden demanar els seus números preferits a qualsevol dels punts de venda que disposin de terminal, els quals poden imprimir el bitllet amb el número escollit al moment, en funció de la disponibilitat. 

A més dels punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, també es poden adquirir els bitllets de La Grossa de Sant Jordi a través d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats. Es posaran a la venda 80.000 números (del 00000 al 79.999), amb un total de 35 sèries per número, cinc de les quals seran en format electrònic. El preu per bitllet és de 5 euros.

Números premiats altres anys

La Grossa de Sant Jordi del 2021 va repartir un primer premi principal de 2 milions d'euros per al número 71606 de la sèrie 33, si la sèrie no coincideix l'import és de 50.000 euros per butlleta. El segon premi, que repartia 20.000 euros per butlleta, va ser el 70301. El tercer premi va ser el 68.435, amb 10.000 euros per butlleta. L'any 2020 en un sorteig atípic, el premi gros va ser pel número 56044 de la sèrie 25. ​El segon premi va ser pel número 60645, i el tercer premi pel 06211.