La revetlla de Sant Joan és molt especial a Catalunya i sens dubte és una d'aquelles nits en les quals tindràs mil plans divertits i coses per fer amb amics, família o la teva parella. Però no ens oblidem que en aquestes dates també tens una gran oportunitat de guanyar una bona suma de diners: la Grossa de Sant Joan repartirà més d'1.000.000 d'euros en premis! A qui no li agradaria acabar Sant Joan no només amb bons records sinó també amb uns diners extres a la butxaca? A continuació, et deixem l'horari, els premis, on veure i tota la informació que necessitaràs saber.
 

💶 On cobrar els premis de La Grossa de Sant Joan 2023?
 

Horari de la Grossa de Sant Joan 2023: quan se sorteja?

El dia del sorteig organitzat per Loteries de Catalunya serà el mateix dia de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny. Actualment, encarà no s'ha publicat l'hora exacta del sorteig, però si se segueix l'horari de l'any passat, és molt possible que tingui lloc durant el vespre. Un cop se sàpiga l'horari exacte, actualitzarem la informació per mantenir-te al dia. 

Premis especials per la Revetlla

Aquest sorteig no serà ordinari i, per tant, els premis seran més alts que de costum. Els més grans seran 10 premis de 100.000 euros cada un d'ells. Aquesta remuneració la rebran els números que tinguin les 5 xifres guanyadores. Però això no és tot, també hi haurà altres premis més petits. Si et toca el número anterior o el posterior al guanyador, seràs recompensat amb 10.000 euros. Si et coincideixen 4 de les 5 xifres, també podràs guanyar 1.000 euros. Finalment, també hi haurà reintegraments i premis menors

Cal recordar que aquests premis caducaran si no són reclamats 90 dies després del sorteig. 

On comprovar els resultats i veure el sorteig de la Grossa de Sant Joan 2023?

Des d'ElNacional.cat podràs seguir el sorteig en directe el 23 de juny i comprovar si el teu número ha sigut un dels afortunats. També anirem detallant on han tocat els premis i l'última hora. Per altra banda,  Loteries de Catalunya encara no ha confirmat si el sorteig es podrà veure per televisió.

Si ets un dels guanyadors, podràs cobrar l'import corresponent als punts de venda habituals sempre que la quantitat no sigui superior als 120 euros. Les entitats financeres i Loteries de Catalunya et podran abonar quantitats més elevades. 

On comprar la Grossa de Sant Joan?

Els 100.000 números del sorteig de la Grossa de Sant Joan es podran comprar en els punts de venda habituals com estancs, bars, quioscs i supermercats, entre d'altres. Pots trobar tots els punts de venda a prop teu a la pàgina web oficial de Loteries de Catalunya. A més a més, també podràs comprar una o varies de les seves paperetes per internet.