Una forta calamarsada ha caigut al voltant de les set de la tarda a diverses poblacions del Baix Empordà. La pedra i pluja que ha caigut ha causat nombrosos danys en vehicles i teulades d'habitatges de la comarca. En alguns casos, fins i tot, ha trencat completament els vidres dels cotxes, donat que la pedregada ha caigut de manera molt intensa. De fet, les pedres presenten uns diàmetres inusuals i de rècord, arribant a superar els 10 centímetres. Una de les localitats més perjudicades ha estat precisament la capital del Baix Empordà, la Bisbal. Els Bombers han publicat a Twitter que també ha causat que alguns cables hagin quedat caiguts i que fessin guspires.

⛈️ Tempestes i pedregades a Catalunya | DIRECTE
 

D'altra banda, una nena ha resultat ferida de consideració degut a l'impacte de la pedra caiguda i l'han hagut de traslladar a l'hospital Trueta de Girona. Al llarg de la jornada, els Bombers han rebut 21 avisos des de la Bisbal d'Empordà i dos més de Forallac. Els parcs de La Pera, Torroella de Montgrí i Palafrugell s'han mobilitzat per revisar els desperfectes ocasionats en alguns edificis i també cables.

La redacció d'ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.