L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l'àrea de Barcelona ha obert aquest dijous el procés per compensar les targetes T-Jove d'estudiantes afectats per la limitació de la presencialitat en classes teòriques a les universitats per la segona onada de coronavirus.

La compensació afecta les T-Jove validades per primera vegada abans del 16 d'octubre i amb data caducitat màxima a 12 de gener de 2021, i podrà sol·licitar-se fins al 31 de gener.

A través del web

La sol·licitud es pot realitzar a través del formulari en línia específic que està disponible al web compensacions.atm.cat i el tràmit pot iniciar-se també si la T-Jove no ha caducat encara.

Al formulari s'hauran de registrar les dades de la T-Jove i la persona titular, una imatge de la targeta per ambdues cares, a més de la matrícula universitària que acrediti la condició d'estudiant universitari, i l'ATM quantificarà els dies a compensar en cada cas.

Títol compensació Covid

Una vegada aprovada la petició, la persona sol·licitadora recollirà a l'establiment de la xarxa de punts de venda autoritzats seleccionant un títol T-compensació Covid, com es realitza amb els títols afectats per l'estat d'alarma de la primera onada de la pandèmia.