Els Mossos d'Esquadra han detingut 6 persones que el 30 de gener van entrar al parc de la Ciutadella, tancat en motiu del ple d'investidura de Carles Puigdemont que es va acabar suspenent.

Fonts policials remarquen que aquestes detencions no tenen res a veure amb els CDR ni amb l'operació que està fent avui la Guàrdia Civil pels delictes de rebel·lió i terrorisme. Les detencions dels Mossos són per atemptat contra l'autoritat, desordres públics desobediència.

D'aquestes detencions, dues són a Malgrat de Mar, una a Òrrius, una a Arenys de Mar, una a Solsona i una altra al Pont de Vilomara. Aquestes dues darreres i la d'Òrrius han quedat sense efecte. Els detinguts han quedat en llibertat sense càrrecs, per tant.

La resta han declarat a la comissaria de Pineda de Mar i han quedat en llibertat amb càrrecs. Els acusen de desordres públics i desobediència a l'autoritat per saltar-se el cordó de seguretat dels Mossos que impedia l'accés al parc de la Ciutadella arran de la investidura ajornada de Carles Puigdemont.