El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va assegurar aquest dissabte, durant la missa a la festa de l'Asunción de la Verge Maria, que la "la ciència i la tècnica no són suficients" davant de la pandèmia del coronavirus i que cal posar la confiança en Déu".

"La veritable esperança davant de la pandèmia només pot venir de Déu, com ens índica Maria", ha assegurat Canyars durant la seva homilia, en la qual ha insistit que "la festa d'avui és tot un esclat de joia en aquests temps de pandèmia, perquè sabem que amb Maria el bé és el que venç, i ella ens obre la porta a l'esperança".

El cardenal ha destacat que "només la força de Déu i del seu amor, que aposta per l'home, és la que ens farà superar la pandèmia" i ha convidat a "fiar-se totalment de Déu, que no ens deixa mai a l'estacada, i fer el que Ell ens diu, com ens indica Maria," ha informat l'Arquebisbat en un comunicat.

Record per a les víctimes de Beirut

Al terme de l'homilia, en les pregàries dels fidels, el Cardenal n'ha introduït espontàniament una de "molt especial, pel Líban, després de la destrucció que acaben de patir aquests dies, perquè trobin la solidaritat de tots els pobles i la mostra de l'amor de Déu que està amb ells i que els aixeca davant la terrible tragèdia que han patit", amb referència a l'explosió ocorreguda a la capital, Beirut.

Precisament, en l'eucaristia que ha presidit l'Arquebisbe a la Catedral han participat representants de l'associació Aramia, de cristians de l'Orient Mitjà que viuen a València, que han anat al terme de la missa a agrair al cardenal Cañizares les seves oracions.