La crisi climàtica és una realitat ineludible que requereix l'acció concertada de tots nosaltres. La informació i el coneixement són el primer pas per crear un món més sostenible. És per això que des d’El Nacional estem orgullosos d'anunciar el llançament de la nostra nova iniciativa: la Comunitat Green i una de les primeres accions que et convidem a fer és utilitzar la nostra calculadora de petjada de carboni per conèixer quin impacte tenen les teves activitats diàries al canvi climàtic i donar-te algunes eines per sumar-te a la lluita i defensa del planeta. 

Per què és Important calcular la petjada de Carboni? 

La petjada de carboni és la quantitat total de gasos d'efecte hivernacle emesos directa o indirectament per les nostres activitats quotidianes. Des del menjar que mengem fins a l'energia que consumim, tot té un impacte ambiental que sovint no és visible. En calcular la teva empremta de carboni amb la nostra calculadora, podràs entendre millor quina és la teva contribució al canvi climàtic i prendre mesures per reduir-la. 

green el nacional
Green 

Què Ofereix la Comunitat Green d’El Nacional? 

Calcular la Petjada de Carboni i Més: Formant part de la Comunitat Green, tindràs accés exclusiu a la nostra fàcil d'utilitzar calculadora de carboni. Aquest instrument et permetrà mesurar l'impacte ambiental del teu estil de vida, oferint-te, a més, solucions pràctiques per reduir-lo. 

Plantar Arbres de Forma Gratuïta: Però no ens aturem en el càlcul. Volem oferir-te solucions tangibles. Per això, en conèixer la teva empremta de carboni, tindràs la possibilitat de reduir-la a través de la plantació d'arbres, completament gratis. 

Continguts Exclusius: A més, com a membre, rebràs informació i consells valuosos sobre com pots fer petits canvis en el teu dia a dia per viure de manera més sostenible. 

Per què unir-te a la Comunitat Green d’El Nacional? 

La sostenibilitat del planeta és un assumpte que ens concerneix a tots. Formant part d'aquesta comunitat, no només estaràs prenent un paper actiu en la lluita contra el canvi climàtic, sinó que també tindràs a la teva disposició una sèrie de recursos que t'ajudaran a viure d'una manera més responsable i conscient. Fes el Primer Pas Ara!  Si estàs llegint aquest article, significa que ja tens un interès, encara que sigui mínim, en la sostenibilitat del món en què vivim. Fer ús de la nostra calculadora de la petjada de carboni és el primer pas que pots fer per contribuir al benestar del nostre planeta. 

Suma’t-hi avui mateix, calcula el teu i uneix-te a la Comunitat Green! És fàcil, és gratuït i, el més important, és una de les maneres més efectives de fer un canvi real i positiu per al planeta. 

Recorda, cada acció compta quan es tracta de protegir la nostra llar. Uneix-te a nosaltres en aquesta missió vital i fes el primer pas cap a un futur més verd i sostenible. 

Fes clic aquí per començar a calcular la teva empremta de carboni amb la nostra calculadora i unir-te a la Comunitat Green. Junts, fem del món un lloc millor per a les futures generacions! I tu hi tens molt a dir.