Quines botigues obertes hi ha aquest dijous 8 de desembre de 2022, dia festiu a Catalunya? Obren supermercats com Mercadona, Lidl, Carrefour, Alcampo, Aldi...? Per ajudar-te a planificar bé les teves compres urgents durant el 8 de desembre, hem fet els deures per tu i hem esbrinat quines botigues obertes a Barcelona i a la resta de Catalunya hi haurà (i quins en tancaran fins al divendres 9 de desembre). Tingues en compte per això que la informació s'ha obtingut de les pàgines oficials d'aquests supermercats, i que podrien ser dades obsoletes. Dit això, comencem!

Botigues obertes a Barcelona 2022: quins diumenges i dies festius obren els comerços?

Estarà Mercadona obert el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues de Mercadona aquest 8 de desembre? Segur que no et sorprendrà trobar-te amb una resposta negativa: no, els comerços i supermercats Mercadona estaran tancats aquell dijous, tal com indiquen els horaris de la pàgina web oficial. La política de Mercadona és no obrir ni diumenge ni en dies festius, i pel que sembla això no canviarà a curt termini. Si hi ha una cosa que vols comprar en aquesta cadena de botigues, el teu Mercadona més proper reobrirà l'endemà, divendres 9 de desembre, de 9:00 a 21:00.

Estarà Lidl obert el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues Lidl aquest 8 de desembre? Per desgràcia, el cercador de supermercats intern de la pàgina oficial de Lidl mai no ofereix horaris en dies festius. A més, els Lidl no tenen una política fixa sobre això. Per norma general, si un comerç o supermercat Lidl obre els diumenges, hi ha moltes possibilitats que també obri en dia festiu, i això inclou aquest dijous. No saps si el teu Lidl més proper obre els diumenges? Utilitza el cercador per localitzar-lo i comprovar el seu horari. Si veus que obre els diumenges, segurament te'l trobaràs obert si necessites comprar alguna cosa aquest dijous 8 de desembre. Recomanem per això que vagis a comprar de matins perquè els Lidl normalment en dia festiu tanquen a la tarda.

Estarà Carrefour obert el 8 de desembre?

Estaran les botigues Carrefour obertes aquest 8 de desembre? Segons hem pogut veure en el consultador de dies dies festius de la pàgina oficial de Carrefour, gairebé tots aquests comerços estaran oberts durant aquest dijous festiu, però hem trobat algunes excepcions. Per això et recomanem, per si de cas, facis una comprovació extra sobre la situació del teu Carrefour de confiança utilitzant el consultador. Recorda per això que, en cas de necessitar una compra d'última hora, els Carrefour Express sempre estan oberts. Consulta per això els horaris d'obertura, ja que en dies festius són hores diferents de les habituals.

Estarà Aldi obert el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues Aldi aquest 6 de desembre? El cercador de supermercats de la seva pàgina oficial no detalla els horaris dels Aldi en dies festius. A dir veritat, és difícil trobar informació actual en el site d'aquests comerços i supermercats. No obstant això, és possible que es repeteixi l'estratègia dels Carrefour: els Aldi que obren diumenge de forma ja normal tenen moltes possibilitats d'obrir en dia festiu. No obstant això, sempre es poden produir excepcions: truca o consulta al teu Aldi més proper per verificar si està obert o no. I si no, sempre pots esperar a l'endemà, divendres 9 de desembre.

Estaran Supercor / Hipercor oberts el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues Supercor / Hipercor aquest 8 de desembre? Els Hipercor que hem comprovat, a través del cercador de botigues, sí obriran aquest dijous, teòricament amb l'horari habitual. El mateix passa amb les botigues Supercor Express: aquestes només tanquen l'1 de gener i el 25 de desembre, així que trobaràs el teu establiment més proper obert aquest dijous. Com sempre, truca o consulta abans d'anar per evitar-te sorpreses desagradables d'última hora (o per confirmar que l'horari continua sent el de sempre).

Estaran Dia / Clarel oberts el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues Día aquest dijous 8 de desembre? La resposta és: depèn. Cada supermercat Día té la seva política interna sobre si obrir o no en determinats dies festius. Per exemple, en utilitzar el seu cercador de botigues hem vist alguns Dia que tanquen el dimarts 6 de desembre (també festiu) però obren el dijous 8, i viceversa. Usa el cercador per verificar si el teu Dia més proper estarà obert aquest dijous. Quant a Clarel, tots estaran tancats i no podràs comprar en ells fins al divendres 9 de desembre.

Estarà Bonpreu obert el 8 de desembre?

Estaran obertes les botigues Bonpreu el 8 de desembre? Com en altres casos d'aquest llistat, ens sap greu no poder donar-te un sí rotund. Alguns Bonpreu sí que obren en dies festius, i això inclou el 8 de desembre, mentre que d'altres romandran tancats fins divendres. No trobaràs gaire informació actualitzada al seu cercador de comerços oficial, així que et recomanem que truquis directament al teu Bonpreu de confiança per verificar aquest tema en cas que necessitis fer una compra d'última hora.