El jutge ha enviat el Futbol Club Barcelona a judici pel cas Neymar. Serà una vista curta on, de fet, es donarà conformitat a l'acord al qual han arribat les parts i pel qual Sandro Rosel i Josep Mª Bartomeu, ex president i president del Barça, han quedat al marge de tot. Per a ells el cas s'arxiva sense responsabilitats ni antecedents.

No passa en aquest sentit com al club, que al marge de la multa econòmica que preveu l'acord, té la pena moral d'acceptar la culpabiltiat d'un delicte fiscal i queda per tant amb antecedents que el posen en una situació compromesa, si mai hi ha cap altra irregularitat.

Segons l'advocat del club, Cristóbal Martell, els presidents no van cometre cap delicte fiscal. En canvi, en l'acord el Barça admet la seva culpabilitat. 

La pena és una multa de més de cinc milions d'euros. El Barça ja va pagar en el seu moment uns 14 milions d'euros corresponents al frau d'Hisenda que ara ja està regulartizat. L'acord preveu l'arxiu de cas per Bartomeu i Rosell i pel mateix Barça per la declaració d'Hisenda del 2014.