Centenars de seguidors del Marroc han celebrat aquesta tarda a Barcelona la victòria de la seva selecció davant d'Espanya, que ha caigut eliminada a la tanda de penals en el partit de vuitens de final. Els bars de la zona cèntrica de la ciutat s'han omplert d'aficionats del futbol del Marroc, que han gaudit plegats del partit i de la classificació de la seva selecció. En acabar els 120 minuts i la tanda de penals, els seguidors del Marroc han omplert la Rambla de Barcelona, amb banderes i samarretes del seu país. Eufòrics, han cridat i fet càntics, tot celebrant el seu pas als quarts de final del Mundial de Qatar 2022. 

 

 

 

 

Eufòria a Barcelona per la victòria del Marroc

Els seguidors del Marroc s'han aplegat aquesta tarda per veure el partit Marroc-Espanya del Mundial de Qatar 2022. A les 16.00 hores, els bars del Raval ja estaven plens d'aficionats amb banderes del Marroc, però també d'altres països com Algèria o Síria. Els 90 minuts del partit s'han viscut amb tensió, i entre aplaudiments per aquelles arribades del Marroc i cares de preocupació per les d'Espanya. El patiment ha durat tota la pròrroga, fins que ha arribat la tanda de penals, on el Marroc s'ha avançat ràpidament després que Pablo Sarabia fallés el primer llançament. L'alegria s'ha desfermat al Raval, on els seguidors han sortit al carrer per gaudir d'aquesta victòria que els manté vius al Mundial de Qatar 2022. Els aficionats de la selecció del Marroc s'han dirigit cap a la Rambla on han continuat la festa.

aficionats marroc celebració mundial qatar barcelona / Carlos Baglietto
Seguidors del Marroc celebrant la victòria a Barcelona / Foto: Carlos Baglietto

 

aficionats marroc barcelona mundial de qatar / Carlos Baglietto
Dos aficionats del Marroc celebrant la victòria a Barcelona / Fotos: Carlos Baglietto

La Rambla s'ha continuat omplint de simpatitzants de la selecció marroquina que arribaven en columnes des de diferents direccions i els accessos a la plaça Catalunya han estat tallats per al trànsit. Els aficionats han seguit amb la celebració, cantant càntics i encenent bengales vermelles i verdes, els colors de la bandera del Marroc. Alguns d'ells han pujat sobre dels quioscos de la Rambla o, fins i tot, s'han posat damunt dels fanals per fer onejar les seves banderes. D'altres han aprofitat per celebrar el triomf del Marroc mostrant les seves habilitats amb la pilota de futbol. Tot i la gran aglomeració de seguidors, de moment no s'ha produït cap incident.

 

aficionats marroc bengales barcelona mundial qatar / Carlos Baglietto
Seguidors del Marroc a Barcelona / Foto: Carlos Baglietto

 

aficionats marroc futbol barcelona mundial qatar / Carlos Baglietto
Fans del Marroc jugant amb una pilota de futbol a Barcelona / Foto: Carlos Baglietto

Seguidors del Marroc han fet també un pilar casteller al capdamunt de la Rambla, cosa que ha estat celebrada a la xarxa.