El primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha anunciat que l'Ajuntament atura la seva aportació al Circuit de Montmeló del 2019 fins que s'aclareixi el presumpte frau que revela una auditoria de gestió del circuit de 2017, que identifica més de mig milió d'euros en complements retributius considerats irregulars que es van pagar tot i que Montmeló registra pèrdues de gairebé 10 milions d'euros, segons va avançar el diari El Mundo.

Segons el citat rotatiu, l'auditoria revela irregularitats que van des del pagament de complements retributius fora de norma fins la falta de control en l'adjudicació de contractes menors i l'aprovació de dietes que estan prohibides per la llei. També s'identifiquen problemes en la gestió per la venda i el control de les entrades pels grans premis de Motociclisme i de Formula 1, els principals esdeveniments que acull cada any el circuit.

La notícia ha fet reaccionar Pisarello, que ha recordat a través de Twitter que el 2015 ja van anunciar des del consistori que calia prioritzar la inversió pública a Barcelona i que retiraven progressivament els ajuts al circuit. "Davant del possible frau, aturem l'aportació del 2019. Ni un euro públic més fins que no s'aclareixin els fets", ha dit.