L’últim any ha sigut un vaivé de tancaments perimetrals, confinaments nocturns i poca vida social. Trobar un pla alternatiu i motivador la primera setmana que deixem enrere el toc de queda és un desig ; gaudir d’un passeig entre vinyes, un esmorzar i un tast de vins en ple Penedès és, literalment, un somni fet realitat.

El proper divendres 14 de maig, els subscriptors d’El Nacional tenen una cita exclusiva a Gramona, celler ubicat a Sant Sadurní d’Anoia i que pot presumir de ser un dels més prestigiosos de Catalunya. Tradició, esforç i constància es mesclen per oferir una activitat especial on respirar aire pur és totalment compatible amb descobrir les tècniques utilitzades en la producció del producte. I tot amb total garantia covid-free.

Gastronomia de proximitat i el millor vi

A Gramona són fills i filles de l’artesania: ni més ni menys que sis generacions de viticultors i cellerers que han treballat de valent per convertir el seu projecte en un espai de referència a la comarca i al país. La jornada començarà amb un passeig per les vinyes mentre coneixem detalls d’alguna de les tècniques de la viticultura de respecte amb el medi ambient que duen a terme – com la biodinàmica. També es visitarà la granja, on tenen cura de vaques, cavalls (de munta i de tracció), ases, oques, ovelles o gallines; el Celler Batlle, pioner en sostenibilitat, i la Cava Històrica - lloc on reposen tapades amb tap de suro les ampolles amb més criança de la casa-, tot i que no sense abans parar a fer un mos i tastar vins i escumosos seleccionats exclusivament.

La visita es farà divendres 14 de 10h a 14h del migdia i és totalment gratuïta per membres bàsics/premium del Club El Nacional; pels demés lectors/es, tindrà un preu de 12 euros. Tingueu en compte que l'aforament està limitat a 10 persones i que la reserva es farà per ordre fins exhaurir existències. Per apuntar-vos, només cal que envieu un correu a  club@elnacional.cat

4pins 15La qualitat del producte de proximitat nascut al vell mig del Penedès

Tradició segura al costat de casa

Si és una de les primeres activitats que feu des de l’arribada de la pandèmia, no heu de patir: aquest celler del Penedès no només compleix totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries, sinó que personalitza les visites i les du a terme en grups reduït. I encara més: ha obtingut el segell Safe Travels, un certificat a nivell internacional que acredita que les visites es fan amb una garantia 100% eficaç.

Vols formar part de la família d’El Nacional?

Et necessitem per tirar endavant un diari que lluita per explicar el que passa a casa nostra des de Catalunya. En poc més de cinc anys hem aconseguit ser el diari digital més llegit del territori i volem continuar creixent amb tu i per tu. Fer-te soci del Club el Nacional és molt senzill: si vols caminar amb nosaltres, només has de clicar aquí.