Coneix alguns dels millors metges ginecòlegs que exerceixen als hospitals públics i privats de Catalunya, segons els experts del Instituto de coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada.

Un llistat que s'ha elaborat en funció de l'activitat assistencial i l'activitat investigadora i docent dels sanitaris, els noms dels quals i centres es donaran a conèixer al llarg d'aquest 2021 segons cada especialització.

Proves Listado medicos TUIT

Dr. Ramón Aurell Ballesteros
Hospital Quirónsalud Barcelona

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, va obtenir el títol d'especialista en ginecologia i obstetrícia a Londres, realitzant posteriorment un Research Fellow in Reproductive Medicine a l'Hammersmith Hospital, al Regne Unit.

Actualment és el director mèdic de l'equip de Reproducció Assistida a l'Hospital Quirónsalud Barcelona. Amb el seu dinamisme, efectivitat, sensibilitat i sempre intentant el millor per a les parelles, ha creat una Unitat de referència a nivell nacional i internacional.

Dr. Ramon Aurell

Dr. Lluís Cabero i Roura
Hospital Universitari Vall d'Hebron i Hospital Quirónsalud Barcelona

El professor Lluís Cabero Roura és especialista en ginecologia i obstetrícia i un dels més emblemàtics del nostre país, amb una projecció internacional molt important, ja que és professor de diverses universitats de diversos països. El doctor ha merescut el reconeixement acadèmic de la Universitat de Monterrey i de la Universitat Catòlica de Bolívia, nomenant-lo Doctor Honoris Causa, així com del Royal Collage of Obstetrics and Gynecology del Regne Unit, nomenant-lo Fellow ad Aundem, sent l'únic espanyol que té aquest importantíssim reconeixement anglès. El seu camp d'estudi i investigació és la medicina matero-fetal, havent estat un dels perinatòlegs més avançats de l'àmbit europeu. També ha publicat diversos llibres que constitueixen els llibres de referència de diverses universitats. La unitat dirigida pel professor Cabero, disposa a més d'altres àrees de la medicina ginecològica que permeten donar resposta a la demanda de serveis més exigents. L'equip que ha creat en constitueix un dels més prestigiosos, i està format per diferents líders d'opinió en els seus respectius camps mèdics, que a més són directors de serveis d'Hospitals molt acreditats a Espanya (Sant Pau de Barcelona, Arnau de Vilanova de Lleida, etc.) així com Catedràtics de les Universitats Autònoma de Bellaterra i de la Universitat de Lleida.

Dr. cabero

Dr. Pedro N. Barri Ragué
Hospital Universitari Dexeus

Llicenciat per la Facultat de Medicina a Barcelona el 1971, va realitzar la seva especialització en la mateixa ciutat i la va completar a l'estranger, en països com Anglaterra, França o Àustria. Es va doctorar el 1993 amb la tesi "Resposta Anòmala a l'Estimulació de la Maduració Fol·licular en Fecundació In Vitro" amb qualificació cum laude. El Dr. Pedro N. Barri és, des de 2004, el director del Departament d'Obstetrícia, Ginecologia i Medicina de la Reproducció de l'Hospital Universitari Dexeus. Des de gener de 2011 és director de la Càtedra d'Investigació en Obstetrícia i Ginecologia de l'Institut Universitari Dexeus de la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB). A més, és director de l'equip pioner en Reproducció Assistida a Espanya, aconseguint el naixement del primer nadó a Espanya a través de fecundació in vitro el 12 de juliol de 1984. El Dr. Barri Ragué és membre del Comitè Executiu de la International Society of Gynecological Endocrinology (ISGE), membre de l'European Society for Human Reproduction and Embryology (ESHRE), de la Societat Francesa d'Esterilitat i de la Societat Americana de Fertilitat, a més de ser professor de diferents cursos, congressos i reunions científiques, tant a Espanya com a l'estranger. El doctor ha publicat al voltant de 250 articles científics, dels quals més de 100 com a primer signant.

Dr. Barri Rague

Dra. Maite Cusido
Hospital Quirónsalud del Vallès, Hospital General de Catalunya, Centre Mèdic Quirón Rubí, Clínica Corachan, Instituto Gómez Roig

La doctora Cusido es va llicenciar en medicina i cirurgia el 1992 a la Universitat de Barcelona. El 1999, es va doctorar en Medicina i Ginecologia, en l'especialitat de detecció de mutacions als gens BRCA1 i BRCA2. Aquest any va cursar el màster en ginecologia oncològica a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Actualment, la doctora Cusido treballa a l'Hospital Quirónsalud del Vallès, a l'Hospital General de Catalunya i al Centre Mèdic Quirón Rubí. Prèviament, la doctora va estar treballant a l'Hospital Universitari Sagrat Cor, i abans, més de 19 anys en la Fundació Dexeus Mujer com a metgessa adjunta del Departament de Ginecologia i Obstetrícia i com a cap d'Unitat de Ginecologia oncològica i consulta de risc oncològic.

Dra. Maite Cusidó

Dra. Sofia Fournier
Clínica Sagrada Família i Dexeus

La doctora Fournier es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona (1997-2003). És especialista en Obstetrícia i Ginecologia via MIR (2004-2008) i va realitzar els cursos de doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona des de gener de 2005 fins al gener de 2007.

Fournier és especialista en medicina maternofetal i obstetrícia d'alt risc: Diagnòstic prenatal, control de l'embaràs i en assistència al part. I en ginecologia general: Revisions ginecològiques anuals, assessorament d'anticoncepció, patologia vulvovaginal i recuperació del sòl pelvià. Actualment treballa a la Clínica Sagrada Família i Dexeus Mujer.

Ha estat ponent en diversos cursos de formació en ecografia obstètrica i en obstetrícia d'alt risc, i ha assistit a cursos de formació en medicina maternofetal de forma continuada al llarg de la seva trajectòria. Ha participat en congressos, col·laborat en premsa i desenvolupant activitat docent com a professora en cursos d'ecografia obstètrica organitzats per Salut de la Dona Dexeus (2010-2018) i coordinadora de la formació de residents i rotatius externs a la secció de medicina maternofetal de Salut de la Dona Dexeus (2010-2017). És autora del llibre "Voy a ser mamá, ¿y ahora qué?" (Editorial Planeta).

Dra. Sofia Fournier

Dra. Sonia Baulies
Dexeus Mujer

Baulies es va llicenciar en Medicina i Cirurgia amb l'especialitat en ginecologia i obstetrícia. De novembre de 2012 a desembre de 2013 va estar fent un Fellowship a l'Institut Curie, a París. La doctora Baulies ha participat en congressos nacionals i internacionals presentant ponències i comunicacions.

Actualment la doctora treballa com a coordinadora de la secció de ginecologia oncològica de Dexeus Mujer.

Dra. Sonia Baulies

Dra. Cayetana Barbed
Centre Ginecològic GINE-3

La Doctora Barbed és especialista en ginecologia, obstetrícia i medecina de la reproducció. Va cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Bilbao i es va llicenciar l'any 2009. Després de presentar-se a l'examen MIR, va realitzar l'especialitat de ginecologia a l'Hospital Universitari Dexeus a Barcelona durant els anys 2010 a 2014. En finalitzar la residència, es va incorporar al Staff de la Clínica com a especialista del Servei de Medicina de la Reproducció combinant la seva pràctica mèdica amb assistència a sala d'operacions, guàrdies d'obstetrícia en sala de parts i consulta en ginecologia general. L'any 2016 es va incorporar com ginecòloga adjunta al Centre Ginecològic GINE-3. Desenvolupa totes les branques de l'especialitat i realitza guàrdies presencials a la sala de parts a prestigiosos hospitals privats de Barcelona.

Dra. Cayetana Barbed

Dra. Rebeca Fernández
Dexeus Mujer

La doctora Fernandez és llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialista en ginecologia i obstetrícia. Entre les seves especialitats es troben l'assessorament abans de l'embaràs, en el mateix embaràs i part, en ginecologia general, cirurgia ginecològica i al sòl pelvià (uroginecologia). Actualment, la doctora és metgessa adjunta del Dexeus Mujer.

Dra. Rebeca Fernández

Dr. Jordi Ponce
Hospital Universitari de Bellvitge

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1989) amb especialitat d'obstetrícia i ginecologia (1990-94) a l'Hospital Universitari de Bellvitge. És doctor en medicina (1998) i Premi Nubiola (1999) de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i les Balears. Té el màster en direcció de serveis integrats de salut per ESADE (DSIS 2003-04 i EMDOS / EMHOL 2014-15) amb estada formativa a la Georgetown University (Washington, EUA). És membre de les juntes directives de diverses societats científiques nacionals i internacionals i és el responsable de la línia d'innovació de cirurgia robòtica de l'IDIBELL (des de 2009). Actualment, el doctor Ponce és director i responsable del Curs Internacional de Cirurgia Ginecològica de l'Hospital Universitari de Bellvitge i exerceix com a professor associat a la Universitat de Barcelona.

Dr. Ponce Sebastià

Dr. Francisco Carmona
Hospital Clínic de Barcelona

El Dr. Francisco Carmona va néixer a Jaén el 1959. Va obtenir la llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona el 1982, el títol d'especialista en ginecologia i obstetrícia el 1988 i el grau de Doctor el 1991. Les seves principals àrees d'interès són l'endometriosi i la patologia ginecològica benigna, incloses les alteracions del sòl pelvià. És professor titular de la Universitat de Barcelona i Cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Ha publicat més de 100 articles científics en revistes amb peer review, més de 15 capítols de llibres i és revisor de diverses revistes científiques incloent Human Reproduction, Fertility and Sterilty entre d'altres. És membre de l'Editorial Board de les revistes Gynecological Surgery, Journal of Endometriosis and Pelvic Pain i Medicina Clínica.

És membre de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer i Investigador associat del Grup de Recerca Consolidat «Endocrinologia Ginecològica i Reproducció Humana», reconegut per la Generalitat de Catalunya-Comissionat d'Universitats i Recerca.

Dr. Francisco Carmona