La pràctica del cuckolding és la d'una espècie de cornut o cornuda per gust. És a dir, consisteix que una persona es diverteixi mentre la seva parella té relacions o fantasieja amb una altra persona d'una forma consentida.

Des d'un punt de vista psicològic, sempre s'ha considerat la persona a qui posaven les banyes com a algú humiliat o degradat, però el cert és que alguns obtenen un gran plaer en experimentar-ho. Existeixen diversos graus, no sempre consisteix a veure a la parella tenir relacions sexuals amb una altra persona.

De vegades, simplement es basa a escoltar l'altre parlar sobre les fantasies de la parella narrant com li ve de gust fer sexe amb altres persones, o sobre les seves trobades sexuals prèvies. D'altres es diverteixen veient l'altre lligar amb algú, o escoltant una conversa pujada de to.

Dona seminuaLes fantasies sexuals amb terceres persones també formen part del cuckolding

Segons els sexòlegs, les raons per la que es pot obtenir plaer sexual d'aquesta pràctica són moltes. Les banyes poden ser un espai segur perquè alguns alliberin desitjos sexuals profunds i portin una relació sexual més lúdica, poderosa i emocionalment íntima. Alguns es diverteixen de ser humiliats sexualment, la qual cosa pot estar relacionat amb el joc de dominació/submissió.

Posar les banyes de forma consentida requereix un cert nivell de confiança i comunicació entre la parella, el que per a alguns pot servir per aprofundir i enfortir la intimitat en una relació. A més, les banyes involucren jocs de fantasia, la qual cosa pot fer que el sexe sigui una experiència molt més intensa i agradable.

Cada parella ho pot fer de diferents maneres, les regles no estan escrites. A vegades són sempre els mateixos els que tenen relacions amb d'altres mentre la parella mira. Però de vegades els rols es poden canviar.

Per a algunes parelles la monogàmia provoca avorriment sexual i aquesta pràctica pot portar a una revitalització de la relació. Però cal anar amb compte, perquè les coses es poden complicar i aquest joc de poder es torna contraproduent, empenyent les persones a traspassar els seus límits sexuals i psicològics. A vegades, molts descobreixen amb la pràctica que no és una situació ideal per a ells.

Per això, els qui es llancin a practicar el cuckolding han de tenir clar que totes les parts involucrades estiguin interessades en viure l'experiència i hi ha d'haver molta comunicació entre ells. Perquè les banyes poden provocar molts sentiments contradictoris, sobretot per als principiants. Les parelles que vulguin dur-ho a terme, s'han d'assegurar que la seva relació no tingui les seves arrels en la gelosia, perquè pot acabar molt malament.

ParellaPer posar en pràctica el cuckolding, s'hauria de tenir clar que es té capacitat per suportar-lo

Els sexòlegs aconsellen establir límits i paraules segures per parar quan sigui necessari. Tots els involucrats han d'estar en sintonia i conèixer el seu paper en l'acte sexual. Si algú no se sent còmode o vol aturar-se, cal respectar-ho, perquè les banyes no valen per a tothom, encara que per a alguns pugui ser una experiència molt gratificant i agradable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat