L'Ajuntament de Tarragona ha advertit els propietaris dels establiments del sector de l'hostaleria i de la restauració de la ciutat que els retirarà l'autorització per instal·lar terrasses a la via pública si no compleixen amb les restriccions establertes en el pla de desescalada pel coronavirus del govern espanyol.

El consistori ha acordat que l'incompliment de les mesures suposarà una falta greu que se sancionarà amb una multa.

En el cas d'un segon advertiment, els establiments perdran el dret d'ocupació de l'espai públic i no el recuperaran fins que s'acabin les restriccions per la crisi sanitària del coronavirus.

L'Ajuntament recorda que les terrasses no poden superar el 50% de l'aforament i que les taules han de mantenir els dos metres de distància de seguretat.

En cas que no es pugui garantir, el nombre de taules haurà de ser inferior i sempre dins de la superfície autoritzada. A més, el consistori també assenyala que si la taula reuneix deu persones, els locals han de mantenir la distància interpersonal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat