El Departament de Salut informa que en les últimes hores han mort quatre persones per coronavirus i s'han registrat 188 nous positius a Catalunya. Es tracta d’una dona, de 71 anys, una de 77; un home de 92 i un altre de 71 anys, tots ells amb factors de risc associat i veïns d'Igualada.

Des que va començar la pandèmia, són 12 les persones que han mort a Catalunya amb la Covid-19,  7 de les quals a Igualada.

En total, hi ha 903 casos diagnosticats a tot Catalunya. 52 persones estan greus. Del nombre total d’afectats arreu del país, 72 són professionals sanitaris. 

Situació a Igualada

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total de 70 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar el brot. Tres persones estan greus i 7 amb patologies prèvies han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d’Igualada,  41 són professionals sanitaris.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat