La classe de la princesa Elionor ha estat confinada per un cas de Covid-19. La futura hereva de la corona espanyola estudia quart d'ESO al col·legi Santa Maria de los Rosales de Madrid i un dels seus alumnes ha donat positius a coronavirus.

Davant aquesta situació, i seguint els protocols sanitaris de la comunitat de Madrid, els alumnes hauran de passar 14 dies de quarantena al seu domicili, entre ells també Elionor.  

princesa leonor infanta sofia arribant a l'escola / Europa PressLa princesa Elionor i la infanta Sofia arriben avui al col·legi Santa Maria de los Rosales de Madrid / Europa Press

Contagi per transmissió familiar

El passat dimecres, la princesa va iniciar les classes, però ara no podrà tornar després que una companya del seu curs donés positiu per la Covid-19. Segons ha avançat la Televisió de Madrid és tracta d'una companya de la princesa, que donat a positiu per transmissió familiar del pare. 

Els pares de la noia que ha donat positiu han trucat al centre escolar per avisar que la seva filla tenia el coronavirus. 

No és el primer cas

Aquest no és el primer cas d'un estudiant que dona positiu en el col·legi on estudia la princesa. El passat 7 de març un alumne de segon de Batxillerat va donar positiu a la Covid-19. En aquella ocasió la Conselleria d'Educació de Madrid va estimar que no hi havia cap motiu pel qual els alumnes deixessin d'assistir a les classes. Per això, tant la princesa com la infanta Sofia van continuar anant a l'escola.

Ara bé, en aquest cas és diferent, ja que en aquella ocasió, l'hereva al tron no compartia classe amb el noi infectat, mentre que ara sí que comparteixen aula.