L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha estat ingressat aquest dilluns a l'hospital municipal a causa d'un problema cardíac. Així ho ha anunciat el mateix Albiol en un vídeo des del llit de l'hospital en el qual ha relatat que ha patit un "problema" assenyalant-se la zona del cor i que malgrat que està "més o menys controlat", s'haurà de quedar 24 hores ingressat en observació. Ha explicat que els professionals sanitaris li han recomanat "baixar el ritme" els pròxims dies per poder recuperar-se. "Això m'obliga a desmuntar una part molt important de la meva agenda la pròxima setmana", ha lamentat Albiol, que, amb tot, ha assegurat que no es perdrà la fira de Sant Jordi. La publicació a les xarxes socials s'ha omplert de missatges de suport i desitjos de recuperació cap al batlle. 

Albiol es mostra optimista

Albiol ha agraït repetidament el tracte rebut pels professionals de l'hospital de Badalona, i malgrat la seva situació, s'ha mostrat optimista i ha volgut treure ferro a l'hospitalització. "Sabeu que m'agrada explicar el meu dia a dia, i com veieu, avui la meva activitat és diferent", ha dit a l'inici del seu comunicat. Ha insistit en el fet que es troba bé, però ha reconegut que haurà d'anul·lar algunes activitats previstes. "L'entorn del cor requereix tranquil·litat", ha puntualitzat, tot assegurant que després d'uns dies podrà seguir fent vida normal. "Podré seguir visitant tots els barris de Badalona, però durant uns dies ho faré una mica més tranquil", ha avisat. Amb tot, ha assegurat que aquest dimarts "sí o sí" sortirà de l'hospital per assistir a la fira de Sant Jordi del municipi. "I si no, ja trucaran a la Guàrdia Urbana perquè m'ho impedeixi", ha dit fent broma. 

No és el primer cop que l'alcalde badaloní fa públic un problema de salut. Al gener ja va explicar en un altre vídeo que durant uns dies no estaria present als carrers de la ciutat perquè s'havia sotmès a una operació dels ulls que li havien deixat els ulls morats. "Són força aparatosos, i si anés pel carrer hi hauria molts veïns que es pensarien que algú m'ha pegat i hauria de donar explicacions", apuntava en aquella ocasió. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!